Adobe Creative SDK за мобилни ОС

Публична бета версия на Creative SDK за iOS и Android, ще бъде пусната скоро

07.10.2014

На своята конференция MAX в Лос Анджелис вчера, Adobe обявиха бета старта на своето Creative SDK публично. Пакетът, който компанията разкри преди няколко месеца, носи някои от функциите за редактиране на Photoshop, както и възможността лесно да се работи с PSD файлове на мобилни устройства. Осигурява лесен достъп до нов Adobe Creative Market и използва наскоро въведените хардуерни продукти на дружеството към трети страни (мобилни приложения).

Adobe Creative SDK – публична версия за мобилни ОС (Android, iOS)

Когато за първи път от компанията вдигат завесата над разработката си, те я правят достъпна само за малка част разработчиците, които да я тестват. По време на вчерашната конференция от компанията обявиха, че версия 1.0 ще е публична за повече разработчици, които ще имат достъп до Creative Cloud набор от функции на Adobe.

Adobe Creative SDK за мобилни ОС

Adobe Creative SDK

Вижте още: 10 от най-важните иновации, които промениха живота ни

Един от въпросите, които Adobe винаги получава по време на всяка пресконференция свързана с мобилни приложения е, кога планират да пуснат Android версии на своите услуги. За новия си пакет от приложения, може би такава версия ще отнеме още известно време, но Creative SDK за Android в момента е в бета версия. Изглежда и Adobe търси начини да включи Android приложения към своя набор от полезни софтуерни услуги.

Източник: techcrunch.com

Етикети:

За автора

Списание VIP