Адриана Лима за Vogue

04.10.2013

Адриана Лима за Vogue

Отново е октомври – времето на дебелите дрехи, шаловете и шапките. Адриана Лима обаче не мисли така в новия брой на Vogue.

Красавицата се снима за бразилското издание на най-известното модно списание в света. Не се учудваме и, че е момиче на корицата, облечена в оскъдно и секси облекло, както сме свикнали да и се наслаждаваме.

Бразилският супермодел позира пред обектива на италианския фотограф – Джампаоло Згура директно от Ню Йорк. Моден редактор на броя е Ясмин Стереа, която е преобразила Адриана с яке, колиета, брошки и гривни на Шанел. Бельото е неизменна част от аутфита на ангела и марки като PINK и Marita de Dirceu не отсъстваха от облика и.

Стилът е ретро и е връщане към 80-те, което ще се хареса на много от дамите, привърженички на тези години.

За тези от Вас, които нищо не разбират от мода и актуални тенденции за сезона (говорим за мъжката аудитория), ще Ви оставим поне да се насладите на прекрасната гледка, която само една изключително атрактивна и секси дама би могла да Ви предостави.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.