Airbnb ви позволява да спите в IKEA за една нощ

23.08.2014

В Сидни вече всеки може да изживее своя версия от филма 500 дни на лятото, където героите си представят, че живеят в IKEA. И сега това вече наистина може да е факт, но само за една нощ и само за определени късметлии. Един от магазините на веригата в Сидни, предоставя възможност, заедно със сайта за онлайн резервации на стаи, апартаменти,… Airbnb, за нощувка в магазина.

Airbnb предлага нощувки в IKEA

Датата е 31 август, а избраният магазин на IKEA, се намира в Сидни. Промоционалните стаи в ИКЕА могат да се похвалят с идеално местоположение в близост до летището, с изглед към силуета на града. Те ще бъдат дом на три семейства от избраните щастливци. Има три възможности за избор на типа на стаята: непринуден чар, градски стил или съвременна елегантност.

Airbnb предлага нощувки в IKEA

Airbnb нощувки в IKEA

Ще попитате каква ще е цената? Изключително достъпна, само 11 австралийски долара.

Вижте още: Доклад за живота от IKEA – светът се събужда

Сайтът Airbnb нашумя доста напоследък и се използва от хиляди хора. Той прави връзката между тези, които да искат да предложат нощувки и тези, които търсят. Листът им от предложения е доста богат и цените са много достъпни, за качеството, което се предлага.

Разбира се има и едно НО – условие в дребния шрифт на офертата за преспиване в IKEA:

“С влизането си, вие се съгласявате да бъдете част от едно събитие, което ще бъде обхванато от медиите и че ще се събудите на сутринта по забележителен начин. Нищо страшно! Обещаваме”, казва Eva Ross, Airbnb Австралия.

Е, ще бъде интересно да видим резултатите от този експеримент.

 

Източник: mashable.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.