Аллесия Кара – ‘Wild Things’

12.03.2016

След дебютния си хит – “Here”, който я поведе по пътя към славата, младата канадска певица Аллесия Кара е отново тук със съвсем новия си пробив.

Аллесия Кара – ‘Wild Things’

Тя е готова с новото, така безгрижно видео, към песента си – „Wild Things“, която е включена в дебютния й албум “Know-It-All”.

В клипа тя събира колегите си бунтовници и заедно те живеят по свои собствени правила. Те имат ръчно рисувани татуировки, носят животински маски, катастрофират в нечий дом и се возят в количките за пазаруване пред паркинга. Забавният ден завършва със фойерверки на плажа.

Снимка: musicmidtown

Снимка: musicmidtown

„За мен дивите неща са на място, което съществува в съзнанието ни“, обяснява Кара. „Това е мястото на пълна свобода и безсрамие. То отнема част от секундата и ти трябва цял един живот за да го намериш, но след като го направиш вече ще бъдеш свободен“!

Аллесия ще направи турне из Европа, като то ще започне от 21-ви март в Амстердам.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.