Александър Уанг разкри колекция есен 2014

Новата му колекция определено е нещо, което би ви впечатлило.

28.07.2014

Александър Уанг разкри своята колекция есен 2014 в уеб сайта си и в социалната мрежа.

Определено е нещо, което би ви впечатлило.

Моделите Анна Еуерс, Ванеса Муди, Кат Хесен, Лекси Болинг и Кейтлин Аас са заснети от Стивън Клайн, заедно с помощта на креативния директор Паскал Дангин, за новата колекция на американския дизайнер.

Фотографиите са заснети да намекват на моделите уединение в отдалечено място и са принудени да живеят в „режим на оцеляване“, която е тема на Уанг за есента.

„Бях в интернат в продължение на пет години, така че имам познание за околната среда и за този вид теми“, заяви Уанг.

„Идеята за оцеляване в лагер бе темата на кампанията. В тези ограничаващи среди, винаги има изкушения да се бунтуват, да реагира остро.“

Рекламната кампания ще се проведе през есента в най-горещите точки на Ню Йорк. Ще има билбордове и рекламни клипове по време на седмицата на модата.

Александър Уанг разкри колекция есен 2014

Александър Уанг разкри новата си колекция есен 2014

„Колекцията пролет-лято 2014 играе двойствеността на наивност и извратената категоричност в младежката култура. Ние искахме кампанията да се заснеме в много позната среда, с която повечето хора свързват със спомените за това“, каза Уанг за вдъхновението си за кампанията.

Александър Уанг с уникална колекция есен 2014

Границите между цензурата и чувството за хумор се размиват в новата колекция на Александър Уанг

„Харесва ми как се размиват границите между цензурата и чувството за хумор.“

Ние определено харесваме рекламната кампания на Уанг, която умело предава лично усещане в дрехите, чрез преживявания на историите в интернати и лагери, които също така оставят както приятни, така и негативни спомени запечатани във времето. С творчеството си, той пише история.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.