“Алиса в огледалния свят”

Нови приказни приключения с любимите герои на Карол

28.04.2016

Новият филм на Дисни – “Алиса в огледалния свят”, е едно изцяло ново и грандиозно приключение, заедно с участието на незабравимите герои от обичаните истории на Луис Карол. Алиса се връща към света на Страната на чудесата и пътува назад във времето, за да спаси Лудия Шапкар.

“Алиса в огледалния свят” 2016 – ново предложение от Дисни

Режисьорът James Bobin, който носи своя собствена уникална визия на грандиозният свят, създаден на екран от Tim Burton през 2010 г., “Алиса в страната на чудесата”.

Филмът е написан от Linda Woolverton и режисиран от James Bobin, базиран е на герои, създадени от Луис Карол, и е продуциран от Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd, Tim Burton и John G. Scotti служи, като изпълнителен продуцент.

"Алиса в огледалния свят" 2016

Нови приказни приключения в Страната на чудесата

“Алиса в огледалния свят” събира звездните гласове на: Джони Деп, Ан Хатауей, Миа Вашиковска и Хелена Бонъм Картър, заедно с гласовете на Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн и Тимъти Спол.

Сюжетът ни запознава също така и с няколко нови герои: Zanik Hightopp (Рис Айфънс), бащата на Лудия Шапкар и Time (Sacha Baron Cohen), своеобразно същество, което е част от човек и част от часовник.

Алиса е прекарала последните няколко години по стъпките на баща си, в плаване в открито море. След завръщането си в Лондон, тя се натъква на едно вълшебно огледало и се връща към фантастичното царството на Страната на чудесата и нейните приятели – Белия заек (Шийн), Absolem (Рикман), Cheshire Cat (Fry) и Лудия Шапкар (Джони Деп), който не е сам. Шапкарят е загубил своето въображение.

Връщайки се към миналото, Алиса се натъква на приятели и врагове от различните моменти в живота си, и се впуска в едно опасно състезание, за да спаси Шапкаря, преди да изтече времето.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.