3D смартфон на Амазон завладява света

Устройството ще е висок клас и ще се конкурира с Apple и Samsung

13.04.2014

Амазон съобщават, че са готови да пуснат своя линия смартфони през втората половина на тази година. Това бе оповестено в The Wall Street Journal.

В публикацията се посочва, че търговският гигант е представил и ранни прототипи на своя 3D смартфон.

Амазон покорява пазарите с иновативен 3D смартфон

Устройството ще е висок клас и ще се конкурира със смартфоните, произведени от Apple и Самсунг. Очевидно ще използва екран, който може да показва изображения, които се появяват триизмерно, подобно на холограма, без да се налага хората да носят специални очила.

Амазон завладява света с 3D смартфон

Amazon 3D Smartphone

Базираната в Сиатъл компания, се надява, че функцията ще позволи на телефона да се откроява в претъпкания и конкурентоспособен свят на мобилни технологии и ще измести доминантите от Apple и Samsung.

Плановете за дизайн и цена на телефона все още не са ясни, поне това не е посочено в доклада. Може да се надяваме да има разнообразие в цветовата гама и достъпна цена, както и по-бързо навлизане на пазара в България.

Стартът на своя собствена марка смартфон на Амазон е силна индикация за сериозни мечти в навлизането на пазара на хардуерни технологии, на компанията.

След новите услуги на компанията – Amazon Dash и AmazonFresh, идва ред и на 3D смартфон. Определено Амазон искат да навлязат в дълбоките води, а ние потребителите може само да се радваме, че все повече и повече компании увеличават креативността и иновативните си идеи.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.