Андрон: Черният лабиринт

Очаквайте през юни

30.05.2016

Годината на развитието на сюжета към фантастичния филм “Андрон: Черният лабиринт” е някъде напред в бъдещето, а темата му се развива през все още далечната за нас 2154 година. Тогава група от мъже и жени се събуждат в един мрачен, клаустрофобичен лабиринт. Те не си спомнят кои са и как са се се забили в Черният Лабиринт на Андрон.

Андрон: Черният лабиринт – филмът е като страховито реалити от бъдещето

Но сега групата ще трябва да се научи да разчита кодовете, да разбира сигналите и да победи тестовете, в това загадъчно и странно място. Без никаква друга необходимост, те трябва да се борят за да образуват една връзка, която да оцелее. А външният свят ги гледа и залага на съдбата им.

Актьорите участващи в новата продукция са: Alec Baldwin, Michelle Ryan, Skunk Anansie aka Skin, Mauro Conte, Danny Glover, Gaia Scodellaro, Gale Harold, Leo Howard, Antonia Campbell Hughes, Jon Kortajarena, Korlan Madi, Alex Martin, Elettra Mallaby и Clara Pasieka.

Филмът ще се завътри по кината на 3 юни 2016.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.