Ангели в Париж

20.09.2013

Ангели в Париж

Париж, градът на любовта, светлината и красотата. Имено тук се заснема най-новата фотосесия на Victoria’s Secret. Топ  моделите разпериха крила и не се уплашиха от студените температури  в Лувъра.

Забавлявайки се в почивките, Ангелите на Виктория не пропуснаха да пуснат снимки в Instagram и да отбележат колко невероятно е в Париж.

Карли Клос, Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Бехати Принсло не пропуснаха и възможността да обиколят забележителностите на модната столица.

Разбира се това се случи в отсъствие на Миранда Кер, на която крилата и са вече отрязани. За наше огромно съжаление, тя няма да е сред ангелите на таз годишното представление, нито на фотосесиите.

Ангели в Париж

Моделът Бехати Принслоу изглежда като същински ангел и не може да се сравни с никоя друга красавица, защото красотата и е уникална и сама по себе си различна от всички други ангели на Виктория.

Използвайки историческия музеи за своя модна сцена, ангелите придадоха глътка свеж въздух в това емблематично място, както и много туристи.

Лили Алдридж е видение в бяло и показва колко професионализъм има в нейната персона, запазвайки самообладание на почти минусови температури.

Ангели в Париж

Алесандра Амброзио е същинска огнена жена. С най-добрата си поза доказва защо тя е най-добрата в бранша.

 Насладете се на любимите си ангели и не забравяйте, че за да добиете фигура като тяхната са нужни упорити тренировки и постоянство. Така, че дами залавяйте се за работа и направете мъжа до Вас по-щастлив от всякога.

Автор: Христина Розова

 

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването