Анджелина Джоли и Лана Дел Рей – господарки на злото

28.01.2014

Анджелина Джоли и Лана Дел Рей - господарки на злото Всички тръпнем в очакване на новата фантастика на Дисни, в която главна роля заема Анджелина Джоли. Дългоочакваният касов хит отчасти се базира на приказката за „Спящата красавица“.

Нов трейлър към продукцията на Дисни, „Господарка на злото“ бе представен на 56-те музикални награди Грами, в неделя вечер, в Лос Анджелис.

Трейлърът бе представен на живо по телевизията, съдържащ нови кадри, в които виждаме Анджелина да призовава силите на злото. Това е най-страховитият трейлър до момента, а Джоли изглежда повече от изумително и секси.

Анджелина Джоли и Лана Дел Рей - господарки на злотоВ допълнение към предлаганите кадри звучи и песен, която е записана специално от Лана Дел Рей, за филма. Джоли е избрала лично изпълнителката на „Summertime Sadness“, защото гласът и е точно това, от което има нужда филмът. Лана ще изпълни оригиналната песен от филма за „Спящата красавица“, който бе представен през далечната 1959г. и все още е една от вечните любими класики на малки и пораснали.

За Анджелина Джоли това е дебют в киното от 2010 година насам, когато бе и последната и актьорска изява, в комбинация с Джони Деп. Въпреки всики негативизми, които и се стовариха наведнъж, Джоли остава една от най-високо платените актриси, според Форбс.

В допълнение към Злодейда, друга главна роля заема и Ел Фанинг, която ще изиграе спящата принцеса Аврора.

Автор: Христина Розова

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването