Ангел на Виктория Сикрет със сутиен за 10 мил долара

19.10.2013

Ангел на Виктория Сикрет със сутиен за 10 мил долара

Моделът от Южна Африка, Кандис Суейнпол, ще дефилира с модел на Виктория Сикрет и по-точно сутиенът – фантазия за 10 милиона долара. Заедно с това бижу, Кандис ще получи и двама бодигарди.

Желаният, инкрустиран със скъпоценни камъни “Royal Fantasy” е тазгодишната перла на Виктория Сикрет. Модният евент, на който ще бъде представен, ще се състои  в Ню Йорк и ще бъде излъчен по CBS на 10 декември.

Компанията публикува снимка на Кандис със сутиена в Instagram, в сряда.

Ангел на Виктория Сикрет със сутиен за 10 мил долара

Сутиенът е проектиран от бижутера Mouawad и е изработен от 4200 диаманти, жълти сапфири, рубини и други скъпоценни камъни. Необикновеното бижу е оформено с 18-каратово злато. В центъра има 52-каратова, крушовидна форма на рубин, който виси от предната част на сутиена.

“Никога не съм носила нещо толкова скъпо и трябва да се сложи с ръкавици, когато ме облекат в него. Това е истинско изпитание,” каза моделът пред списание People.

Кандис е под номер 10 в списъка на Форбс за най-печеливши модели в света. Бижутерът е трябвало да направи отливка на формите и, за да създаде този шедьовър.

Ангел на Виктория Сикрет със сутиен за 10 мил долараМоделът Алесандра Амброзио носеше сутиен от същата колекция, миналата година. Той струваше нищожните 2,5 милиона долара, в сравнение с новия “Royal Fantasy”.

 

Бившият ангел, Жизел Бюндхен,  носеше най-скъпото бельо създавано някога за шоуто. То беше на стойност от  20,0 милиона щатски долара – ” Red Hot Fantasy Bra” , през 2000 година.

” Разхождайки се в произведение на изкуството за 10 милиона долара, ме притеснява”- споделя още ангелът на Виктория Сикрет.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването