Ани Владимирова за успеха зад успеха

Социално предприемачество - Български Бизнес Форуми

19.11.2015

На 26.11.2015 година в интерхотел „Черно море“, град Варна, ще се проведе шестнадесетото издание на Български Бизнес Форуми (събития, ориентирани към бизнес средата в България).

След последните успешни проекти на Български Бизнес Форуми – „Бизнес възможности за младите“ и „Форум Младежко Предприемачество StartUp – 2015”, сдружението обръща вниманието на бизнес общността към една актуална тема – социалното предприемачество. Целта на този тип събития е да се развива предприемаческото мислене и да се помага устойчивото развитие на бизнеса.

Темата за социалното предприемачество ще се дискутира на шестнадесетото издание на Български Бизнес Форуми.

Гост-лектор на лекцията е Ани Владимирова, психолог-консултант, а темата е „Ани Владимирова за успеха зад успеха“

Ани Владимирова има над 20-годишен опит в областта на приложната психология. Основните насоки не нейната работа са заниманията с деца, дистанционното терапиране, психологията в телевизията и работата с корпорации, с цел обучение и развиване на професионални и комуникативни умения у служителите.

Някои от най-интересните проекти на Ани Владимирова в телевизията са „Биг Брадър”, „Къртицата” и „Фермата”, където е главен селекционер на участниците и „Истински истории“, в който представя реални случаи от практиката си, с цел да насърчи хората зад малкия екран да потърсят психологична помощ при нужда.

Ани Владимирова за успеха зад успеха

Ани Владимирова в “Истински истории”

Преди 13 години Ани Владимирова стартира първия в България сайт за онлайн психологическа терапия www.e-therapy.bg. И до днес платформата е най-посещаваният сайт за специализирана помощ.

Шестнадесетият Български Бизнес Форум се провежда в помощ на Социалната чайна на град Варна. Социалният предприемачески проект има за цел да подкрепи млади хора от проблемна социална среда, като им създаде възможност за независим живот. Чайната е алтернативно социално пространство, където младите хора с ограничен достъп до пазара на труда да получат своята първа работа и да изградят умения за работа в екип. Всеки може да подпомогне проекта като направи дарение чрез PayPal или ePay през уебсайта на форума.

Входът на форума се осъществява само с покани, които са безплатни за желаещите да присъстват. Заявка за покана може да се направи през уебсайта bbforums.bg. Екипът на Български Бизнес Форуми кани активните представители на бизнеса с интереси в областта на социалното предприемачество на тази среща в град Варна.