АНТ-МЕН: непознатият герой

От създателите на „Отмъстителите“

10.07.2015

Може би повечето от вас не са чували за него, но АНТ-МЕН е един от най-старите герои на Марвел. Въпреки това, той е един от най-малко познатите герои сред феновете. Миниатюрният супер герой доказва, че размерите нямат значение и е един от образите основали „Отмъстителите“.

АНТ-МЕН е един от основателите на „Отмъстителите“

АНТ-МЕН е създаден от Стан Лий и Джак Кърби през 1962 г., като има за цел да продължи линията от епичните продукции от последните години на Марвел – Тор: Богът на гръмотевиците, Железният човек, Невероятният Хълк, Отмъстителите, Капитан Америка, Пазителите на Галактиката, както и „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“

Супер героят има невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но в същото време да увеличава собствената си сила и тази на външните обекти. Скот Ланг (известен мошеник) трябва да открие героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (в ролята на Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителния му костюм на АНТ-МЕН от нови надвиснали опасности. Изправени пред редица непреодолими препятствия, двамата трябва да замислят и отиграят удар, който ще спаси света.

Вижте още: Терминатор се завръща

В главните роли на екшън фантастиката ще срещнете Майкъл Дъглас, Пол Ръд и Кори Стол, като освен тях ще участват и Майкъл Пеня, Еванджелин Лили, Джуди Гриър, Боби Канавал, Ууд Харис, Джорди Моя. Режисьор е Пейтън Рийд, а продуцент е ветеранът Кевин Фейги.

Премиерата на АНТ-МЕН за България ще е на 17.07.2015 година

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването