Apple на килограм за всички фенове

Какво мисли всепризнатия "пророк" на Apple - Мин Чи Куо

05.03.2013

Не е изминала и една година от пускането на iPhone 5 на пазара. Не зная, дали помните еуфорията, но аз имах честта да я усетя от доста близо. Десетки хора, спящи пред магазините на Apple и още милиони, тръпнещи в очакване да получат новата си играчка по поръчка. Беше доста хитро. Силна реклама, умна стратегия. Независимо от цената, всички „фенове“, а те никак не са малко, бяха готови да я заплатят.

Apple на килограм за всички фенове

Фенове на Apple пред магазините в САЩ

Мин Чи Куо, който е всепризнатият „пророк“ на Apple пророкува някои от функциите на iPhone 5S

Сега и новината. Това лято, през юни, идва upgrade – iPhone 5S. Колко „изненадващо“, нали? Всички очаквахме подобен трик и той дойде своевременно. Новите функции се пазят в тайна, но всепризнатия „пророк“ на Apple – Мин Чи Куо, който успешно предвиди появата на iPhone 5, iPod Touch, iPad Mini, iPad 4 и  iMac, сега пророкува функции като разпознаване на пръстови отпечатъци, по-бърз процесор и по-добра светкавица. Освен това, новата играчка, може би, ще бъде и по-евтина, понеже ще бъде изработена изцяло от пластмаса и стъкло. Не зная, дали този човек притежава гадателски способности или получава информация директно от „кухнята“, но казва, че IPhone 5S, ще бъде наличен в 6 различни цвята – за всекиго по нещо.

В общи линии, страхотно! Но, дали потребителите няма да бъдат разочаровани, дали ще постъпят както го направиха миналото лято или iPhone 5S ще последва печалния „успех“ на Windows Vista, само времето може да покаже.

Гост автор: Анелия Мъглева

Етикети:

За автора

Списание VIP