Are you ready for Justin?

Are you ready for Justin?

След  7 годишно затишие музикалната звезда Джъстин Тимбърлейк се завръща на музикалния небосклон  с ново световно турне!

Нека припомним, че през месец март поп звездата издаде първия си албум от цели седем години, който носи името „The 20/20 Experience”.  Три последователни седмици той оглавяваше американската класация за албуми. Пилотното парче „Mirrors” и до момента продължава да оглавява множество престижни музикални класации и да привлича още повече фенове, като досега клипът е гледан от над  39 млн. потребителя.  Този септември пък се очаква певецът да издаде още 10 нови песни.

Засега от екипа на Justin са обявили само датите за американската част от тура. Първият концерт за северноамериканската част ще бъде на  31 октомври в Bell Centre в Монреал, а последният е отреден за  10 февруари 2014 г. в Омаха, Небраска.

Екипът на “Live Nation” обеща да оповести допълнително датите за последващите концерти в Европа, Австралия и Южна Америка. Стискаме палци и този път България да не бъде подмината!

Автор: Мария Стоянова