Арета Франклин е фен на Тейлър Суифт

Соул изпълнителката явно одобрява и обича да слуша песните на младата си колежка

19.12.2014

72-годишната певица, която има зад гърба си 18 награди Грами в своята дългогодишна кариера и чиито песни вдъхват уважение (хитове, като – „A Natural Woman“ и „Think“), оставя едни от най-възхваляваните мелодии на всички времена!

Арета Франклин е фен на Тейлър Суифт

Арета мисли, че Тейлър също ще спечели своето място в залата на музиката и славата, в бъдеще.

„Аз съм голям фен на Тейлър и наистина се наслаждавам на нея самата и музиката, която прави“, казва певицата пред Page Six.

Соул изпълнителката явно одобрява и обича да слуша песните на младата си колежка.

25-годишната звезда Тейлър Суифт, взривява музикалните класации с хит сингъла си – „Shake It Off“ от седмици.

„Както Тейлър казва, отърси го, аз го отърсих от себе си. Това е велика песен и вие трябва да го отърсите!“, усмихва се легендарната певица.

Арета изпя „Честит Рожден Ден“ на Тейлър, по време на музикалното събитие на Билборд – Women in Music.

Арета Франклин е фен на Тейлър Суифт

Арета Франклин

Легендарната певица зарадва феновете с новия си албум – „Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics“, който е компилация от кавъри.

Тя има много специални моменти в живота си, но все още има няколко неща, които звездата наскоро заяви, че иска да постигне.

„Президентското встъпване в длъжност на г-н Клинтън, Обама и президента Картър. И в момента, Грами церемонията разбира се, един прекрасен момент. Аз съм пяла на Оскарите, може би четири пъти“.  – Арета напомни по телевизионното шоу Good Morning Britain, когато я попитаха, за нейните изключителни моменти.

„Бих се радвала да направя нещо заедно със Stevie Wonder, бих искал да направя нещо и със Smokey Robinson и е нелепо, че след всичките тези години, не сме направили нещо заедно“!

Като част от новия си албум, звездата прави кавър на песента – „Rolling in the Deep“, на британската певица Адел.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.