Ариана Гранде е опасната жена

25.03.2016

Младата звезда Ариана е готова със своя трети албум. На бял свят се появи и още един сингъл от него, който носи заглавието -„Dangerous Woman“.

Песента изтече в нета официално на 11 март и вече е в класацията на iTunes, под номер 5.

Ариана Гранде е опасната жена с нов албум и нови хитови парчета

Според слуховете третият албум на изпълнителката ще носи името „Moonlight“ и ще се пови през месец май 2016-та година. За огромна радост на феновете, чакането няма да е дълго.

Певицата и актриса Гранде, работи по албума заедно с текстописеца  и хит мейкър Savan Kotecha, който е отговорен,за всички нейни хитове от предишния й албум: “My Everything”. Включително заедно са работили по парчетата – “Problem“, “Break Free“, “Love Me Harder” и съвсем скорошния й хит “One Last Time“.

Ариана Гранде е опасната жена

„Dangerous Woman“

Надявяме се, че глобалната поп звезда има с какво още да ни изненада в този албум, защото в него надушваме нещо опасно!

Водещият сингъл от албума – “Focus“ се превърна в голям хит и още не спира да се върти по родните радиостанции.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.