Ариана Гранде “призовава” Дядо Коледа

25.11.2014

Наближава Коледа и поп дивата Ариана Гранде вече ни зарадва с новото си парче, което се казва “Santa Tell Me”. С него тя ни пренася в една много по-празнична и светла атмосфера.

В новия си сингъл певицата пее: “Дядо Коледа кажи ми, ако наистина те има / Не ме карай, да се влюбя отново, ако той не ще бъде тук и следващата година”, преди към нея да се присъедини и хорът.

Ариана Гранде “призовава” Дядо Коледа

A видео клипът вече е заснет и можем да видим как Ариана изпълнява песента на “A Very Grammy Christmas”, който ще се излъчи на 5 декември.

Вижте още: Фърги се завръща с ново видео

Това не е първият набег на Ариана в коледната музика. Миналата година тя пусна четири песни в албума си – “Christmas Kisses”, включително и нейния кавър на Wham! – “Last Christmas”.

Ариана Гранде "призовава" Дядо Коледа

След Американските Музикални Награди, които се връчиха в неделя, Гранде влезе отново в студиото, за да записва заедно с “Bang Bang” сътрудничката си Nicki Minaj, новия й албум – “The Pinkprint”.

Вижте още: 7 песни, които ни карат да се усмихнем

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.