Ариана Гранде с втори албум

Певицата извървява пътя от тийн звезда до сериозен изпълнител

20.08.2014

Ариана Гранде мисли, че предстоящият ú албум е “много добър” от първия. 21-годишната певица и актриса, издаде своят първи запис “Yours Truly” през миналата година, а вторият ú “My Everything”, трябва да излезе по-късно през тази година. Той ще включва хита на лятото “Problem” с Iggy Azalea, с който тя спечели наградата Choice Song, за жена изпълнител, на Teen Choice Awards.

Ариана Гранде с втори албум

Певицата няма търпение феновете ú да чуят и другите песни, които е записала.

“Много съм развълнувана за този нов албум”, казва за ET Online, тя. “Никога не съм била по-развълнувана за нищо през целия си живот. Чувствам, че този албум е много по-добър от първия ми. “

Ариана се прочу с Nickelodeon TV шоуто, “Victorious” и също участва в Sam & Cat. Сега певицата прави труден преход от тийн звезда, към възрастен изпълнител, който много прилича на образа на Майли Сайръс, която се опитва да направи същото през последните няколко години.

Ариана Гранде с втори албум

Ариана е супер развълнувана по повод новия си втори албум

Ариана разбира, че феновете ú първо трябва да свикнат с мисълта, за да я видя в нова светлина. Но също признава, че може да бъде трудно. Тя чувства, че хората не забелязват, но тя се движи напред в живота си. Особено след, като мнозина смятат, че вече знаят всичко от всички истории, които са написани за нея. “Тя е дяволски сигурна!” И се смее, когато коментира, че не е лицето, което мнозина очакват да бъде.

“Хората имат странно мнение за мен. Но знаете ли, във времето… (да се надяваме, аз мисля, че това ще се промени). “Хората (относно социалните медии) мислят, че ме познават толкова добре и това е най-странното нещо: “Но какви са всички тези неща, за които Вие говорите”?

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.