„Arrow“ дебютира с епичен трети сезон

Оливър Куин се завръща, за да раздаде правосъдие...

30.07.2014

Стрела“ или както повечето от вас го знаят, като „Arrow„, дебютира с епичен тийзър на трети сезон, в петък по време на конференцията за комикси в Сан Диего.

Ентусиазираната тълпа в петъчната сесия, в Ballroom 20, имаха пръв поглед към новия сезон с трейлъра на „Arrow“, с участието на нови герои, като Атом, изигран от Брандън Раут и Масео, изигран от Карл Юни. Трейлърът показва също завръщането на Малкълм Мерлин.

Други забележителни неща включват историята на Оливър Куин и предисторията му с Аманда Уолър, различни ретроспекции в Хонг Конг и Куин в първата официална вечеря с Фелисити Смоук, която завърши с окървавената жена.

Когато шоуто превземе отново ефира и се завърне в челните позиции на класациите, една от главните теми и въпроси ще бъде „Каква е цената на победата?“

Arrow“ ще има двучасов кросоувър събитие със „Светкавица“, поредицата, която завладя публиката на двата сериал.

На комикс евента са присъствали и спойлери, които разкриват и още по-интересни неща от тийзър трейлърите, но ще ги запазим само за себе си.

„Arrow“ е американски телевизионен сериал, базиран на комикса „Зелената стрела“. Шоуто бе с премиера през 2012 и за две години доби огромна популярност сред комикс ентусиастите. Поредицата проследява живота на Оливър Куин, който бе смятан за мъртъв в продължение на пет години, тъй като той се бори с престъпността, като качулатия „злодей“ въоръжен с лък и стрела.

Премиерата на третия сезон е на 8 октомври, един ден след дебюта на „Светкавицата“.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.