Изкуството да си стегнеш багажа с Louis Vuitton

Наскоро екипът на списание „Вип“ се натъкна на един много интересен блог на една още по – интересна млада дама – Василена Вълчанова. За наша радост, тя се съгласи да споделя с Вас – нашите читатели, своите статии. Първата, която сме подбрали е за рекламната кампания на Louis Vuitton „Art of packing“.

louis

Опитвали ли сте да съберете възможно най-много в ръчния багаж за полет? Не? Тогава няма защо да четете повече. Но за тези, които са пътешественици по душа и за тези, които харесват естетиката – за тях е създадена тази кампания на Louis Vuitton, озаглавена ясно “The Art of Packing”. Кампанията не е нова, но си заслужава споделянето – защо ще научите по-долу.

Известната марка представя нова серия куфари. А какво е по-важно за един куфар от естетиката на външния вид? Разбира се, вместимостта. С Art of Packing марката дава ясни насоки за това как се оптимизира вместимостта на вашия куфар. С интерактивна игра можете сами да сгънете багажа си и да научите точно колко побират различните модели на Louis Vuitton. Също, брандът ще ви награди с няколко практични съвета, например как да сгъвате ризи, без да се мачкат яките им или как любимата ви рокля да остане непокътната на дълъг път. Освен забавна, играта ясно предава посланието на марката – ако искате да пътувате удобно, изберете Louis Vuitton. Тук ще видите демо на секцията в сайта, а за пълното изживяване просто посетете оригинала.