A$AP Rocky и Rihanna заедно в ново видео!

27.09.2013

Fashion Killa

Рапърът A$AP Rocky пуска нов артистичен видео клип за сингълът си – “Fashion Killa”. Той е към последната песен от дебютния му албум “Long.Live.A$AP”.

Харлемският рапър се гушка с колежката си, модната икона, певицата Rihanna, докато рапира здраво в клипа, който той режисира заедно с Делауеър. Стилното дуо се допитват по някои дизайнерски теми и отиват на пазар за модни списания, а освен това Riri, дори се прави на манекенка.

“Тя е модна кралица в очите ми,” казва Rocky, относно звездата по време на появата му на “106 & Park”. “Уважавам я! Уважавам модния и вкус, така че ето защо я исках в клипа си.”

В концептуалния клип, вземат участие и екипажа на A$AP Mob, включително A$AP Ferg и Kid O. “Използвахме изкуството му, също така използвахме и нейното изкуство, в това ново арт видео за “Fashion Killa”.

Виж как Rocky и Riri, споделят страстта си към изкуството, дрехите и как те се радват, един на друг.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.