Aston Martin Vantage AMR

Новият бранд на автомобилния гигант

21.06.2017

На автосалона в Женева от Aston Martin обявиха новината за създаването на нов бранд с името “AMR”, чрез който ще предлагат специални версии на своите модели. Първият автомобил от новата гама е вече готов и това е Vantage AMR.

Aston Martin представи Vantage AMR

Под капака на спортната кола се предлагат два вида агрегати – 32-клапанов V8 с обем 4.7 литра и мощност от 440 конски сили и 48-клапанов V12 с обем 5.9 литра и мощност от 610 конски сили. Освен двата вида мотори, клиентите ще могат да избират между роудстър и купе, както и между два вида скоростни кутии – секвенциална и механична с 6 степени и седем степени предавки съответно за V8 мотора и V12 мотора.

Aston Martin Vantage AMR

Vantage AMR Pro и Vantage AMR

Дизайнерите на Aston Martin са предвидили общо 5 цвята за каросерията – зелен лайм, сив графит, наситено синьо, черен и бял. В зависимост от вида на каросерията, през капака, покрива и багажника може да преминават контрастни ивици, придаващи по-спортен вид на колата. В техния цвят ще бъдат и спирачните механизми на Brembo.

В интериора на спортния автомобил дизайнерите на компанията са заложили само на качествени и много скъпи материали, като алкантара, естествена кожа и карбонови елементи.

Определено серията от новия бранд на Aston Martin ще бъде уникална и много лъскава, а ние вече си мечтаем за 48-клапановия двигател на това зверче.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването