Aston Martin: Vantage S V12 кабрио

Спортен кабриолет и V12 двигател може да направи наистина невероятни чудеса…

16.07.2014

Каква е мечтата на всеки мъж? Малка спортна кола, супер голям двигател и задно предаване.

Цялата тази формула е съобразена в новия Aston Martin Vantage S V12 Roadster

От снимките може да се уверите, че от Aston са направили дяволски ниско и приклекнало зверче, което притежава умението да бяга и то доста бързо.

Трябва да отбележим факта, че автомобилът е без покрив и е най-бързо ускоряващият Aston Martin, правен някога. Ако до сега феновете на кабриолетите са подценявали Aston, то сега могат да спят спокойно, че автомобила им е доста бърз и рязък.

Новият Aston Martin: Vantage

Новият Aston Martin: Vantage S V12

Страхотната мощ на този невероятен автомобил се крие в добре познатия ви агрегат „AM28”, представляващ 6-литров V12 двигател. Същият двигател е използван и в купето на Aston – Vangate S Coupe. Тъй като тук от Aston са „позабравили“ да сложат покрива, може да се насладите на плътния и мощен звук на 6-литровия V12 двигател.

Новото кабрио на Aston разполага със 7-степенна автоматизирана ръчна скоростна кутия, която заменя старата 6-степенна механична кутия на стария Roadster. Автомобилът разполага с 573 к.с и определено може да ви вдигне адреналина на макс.

Aston Martin Vantage S V12 идва с 573 к.с

Aston Martin Vantage S V12 разполага със 7-степенна автоматизирана ръчна скоростна кутия

Максималната скорост на това бижу е 323 км/ч, а ускорението до 100 км/ч е за 4,1 секунди. Не е ли дяволски добро?

Колата е с тристепенно адаптивно окачване с нормален, спортен и пистов режим, което я прави доста мултифункционална на пътя. Също така е използвано и познатото алуминиево шаси VH. За да може да спира адекватно този прекрасен автомобил използва серийни керамични спирачки, а воланът е с класическата хидравлика. От Aston са преценили, че е твърде скучно да слагат стандартната изпускателна система, затова във Vantage S Roadster тя е олекотена и най-важното лишена от основното си предназначение да обезшумява.

Aston Martin Vantage S V12 кабрио

Страхотен роадстър с огромен двигател

Нямаме информация за колко време и с каква скорост се затваря покрива, но на кой му пука, когато имаш кабрио с огромен двигател.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването