„Единственият“ Aston Martin

Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato – една, единствена бройка в света

09.09.2014

Да, точно така. Правилно сте разбрали. „Единственият“ направен екземпляр на Aston Martin V12 Zagato ще бъде собственост на европейски клиент, който със специална поръчка е пожелал да има неповторимият Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato.

Представяме ви „Единственият“ Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato

Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato

Aston Martin Zagato

Тунинг ателието не си играят на дребно. След страхотното Lambo 5-95 Zagato, идва ред и на втората преработена кола от тунинг маняците за 2014 година, а именно Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato. Специалния автомобил ще бъде показан за пръв път на събитието Chantilly Arts & Elegance, с което Zagato ще чества 95-ия си рожден ден. Страхотен повод за появата на страхотен автомобил, не мислите ли?

Вижте още: Aston Martin: Vantage S V12 кабрио

От тунинг ателието описват дизайна и формата на колата, като „модерна интерпретация на V8 Volante и Vantage моделите от 80-те години, запазвайки чара на страхотния дизайн на Aston Martin.“

Aston Martin Zagato отива в Европа

Единственият Aston Martin Zagato ще е собственост на европейски клиент

Въпреки, че все още няма обявена спецификация на автомобила, се предполага, че Virage Shooting Brake Zagato, ще разполага с ръчно сглобен 6.0-литров V12 двигател Virage с мощност от 490 к.с., и ще развива от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването