Астро прогноза за ноември 2013 част I

01.11.2013

Астро прогноза за ноември 2013

Еволюция и промяна. Край на лъжите и илюзиите. Болка и страх от една раздяла. Всеки край е едно ново начало!

 

 

 

зодия ноември 2013

ОВЕН

Ноември бележи период, през който поставяте основите на една пълна личностна и финансова реформа. Довършвате докрай една дейност или идея, която сте започнали още преди известно време. Край на стария начин на живот и начало на един нов такъв. Имате възможността да се справите с финансовите си проблеми, като направите добър разчет и нов план за действие. Нова работа. Нови между личностни взаимоотношения и роднински връзки. Уреждане на имоти и наследства. Получаване на пари и наеми от тях. Помощ от ваши роднини или близки. С една дума, ще постигнете целите си! Всички хора ви отдават нужното внимание и признание. Разплитате сложни ситуации, в които други са ви оплели, а на Вас се пада честта да ги разрешите. Вземате радикални решения за бъдещето си. В края на краищата съдбата ви е длъжница и ще получите своя бонус за сторените добри дела! Слънчевото затъмнение и Новолунието в началото на месеца, около 25.10-10.11.13, могат да ви изненада с извънредни ситуации и събития от личен или обществен характер, но те просто не могат да бъдат избегнати! Повече внимание за родените около 30.03-4.04. Марс е в Дева през целия месец ноември и иска да ви каже да не се преуморявате. Направете си програма за действие и следете за здравето си. А Венера е в зодия Козирог. Сантиментално и в любовен план месец ноември ще ви преобразува така,че след време ще говорите за епоха преди и след този месец в живота си. Всичко ще започне с факта, че вашето външно и вътрешно излъчване ще е магнетично за другите! Необвързаните ще имат възможността да се запознаят с по-възрастни или зрели хора, както и да бъдат завладени и лансирани от хора с голямо обществено влияние . Обвързаните и семейни представители на зодия Овен се намират в един от най-сложните и кризисни моменти от живота си. “За всичко са виновни парите и кредитите” – са най-честите мисли в главата ви!”С теб не мога, но и без теб също” – си мислите всеки път , когато се скарате. Периодът е критичен! На кръстопът сте! От вас зависи дали ще продължите заедно, поправяйки допуснатите грешки или всеки ще поеме по своя път. Може и съдбата да се намеси при вземането на решението, но това също ще е резултат от взаимните действия в брака. Сигурно е, че животът ви ще се промени до толкова, че нищо няма да е същото, както преди! Трудно ще е, защото не можете да определите кой ще има власт над другия! Не бъдете егоистични! Финансово се очаква подобрение в настоящото ви положение, но за съжаление нищо не е сигурно за в бъдеще. Помощ от ваши близки и хора с положение и власт. В края на месец ноември и с Пълнолунието, около 17.11.13 в зодия Телец, една ваша мечта се сбъдва! При всички положения и емоционални изпитания, вече нищо няма да е същото! Една врата се отваря, друга се затваря! Особено за родените около 13-17.04.

зодия телец ноември 2013

ТЕЛЕЦ

Преговорите, дипломацията и вежливостта са ключът към разрешаване на трудностите в личните и професионални взаимоотношения. Краят на един проект ще стане началото за една нова идея с обща кауза. Няма да е лесно да вземете радикални решения, но първо се налага и второ е за доброто ви бъдеще.Трябва да сте много внимателни с какво и с кого се обвързвате, абсолютно прецизно да четете , ако се налага да подписвате догори. Грешките могат да се окажат фатални! Венера, вашият управител, е в Козирог – 9-ти за вас дом, което е отлична позиция да изживеете една любов, да се заредите духовно или да пътешествате в прекия или преносен смисъл. Любовта, необвързаните ще срещнат в образа на един еродиран и духовно извисен човек. Много по-различен от тях по нрав и култура, може да е и чужденец. Не е изключено, любовта ви да е платоническа или една духовна идея да се превърне в страст през този период.Чувствата ви ще са толкова силни, че няма да може да се лишите от тях, дори и за секунда. Семейните Телци ще стигнат до извода, че “сборна дружина планина повдига” и че любовта е в благата дума и красивия жест. Взаимоотношенията им ще поемат по нов път с нови цели. Месец Ноември и Пълнолунието около 17.11.2013 е във вашата зодия и бележи края на една епоха в семейството и семейните традиции. Една промяна, която може да започва от вас самите или неочаквани съдбоносни събития да я предизвикат. Няма да е лесно oсобено за родените на 24.04-06.05. Трудностите ще решите с компромиси, но резултата си заслужава!

зодия близнаци ноември 2013

БЛИЗНАЦИ

Ролята и вниманието ви през месец ноември ще бъдат насочени към добрата организация в професионалното ви поприще и в живота по принцип. Събития от съдбоносен характер ще ви дадат възможността да подредите нещата в правилната им светлина и посока. Важи особено за родените между 30.05-04.06. Може това събитие да е на пръв поглед шокиращо, но именно то отваря пътя за развитие на интелектуалните ви възможности. Например напускате една работа и започвате собствен бизнес! Всяко зло за добро! Така ще си извлечете и най-голямата поука в живота! Радикалните промени са в областта на работата, услугите и здравето. Добър период да се отървете от лошите навици и да заживеете по-здравословно. Меркурий, който управлява зодията ви след 10.11.13 е в нормалния си курс на движение. Много от трудностите от изминалия период ще намерят решение. Марс е в зодия Дева – 4 дом за вас и не ви оставя време за душевен покой. Може нещо в дома ви да е нарушило своя ред и спокойствие, което пък се отразява и на вас самия. Ако ваш близък има проблем със здравето или вашата психика е на своя предел, не се разтроявайте допълнително. Всичко ще си дойде на мястото. Има неща, които не зависят от вас и решението им е в Божии ръце. Просто запазете спокойствие и се доверете на съдбата! Връзките ви през този период лични или професионални са задкулисни, потайни, много страстни и емоционално заредени/положително или отрицателно и изискват повече внимание от ваша страна. Може да “спечелите “много, но цената ще е прекалено висока! Ако през този период необвързаните се влюбят, тази любов ще е изпепеляваща, силна, тайна и възможно забранено трудна! Проблемът е, че именно тайната и борбата за надмощие могат да я разрушат, предизвиквайки множество сцени на ревност и гняв. Бъдете внимателни с този огън! Други може да са в период на сантиментално разочарование. Една криза от раздяла с човек, който не могат все още да забравят! Не унивайте! Обикнете себе си! Любов с любов се лекува. Всичко минава и това ще мине. Семейните Близнаци да внимават с любовните триъгълници, любовниците и тайните връзки! Това може да се окаже фатално за брака им! Финансово този месец ще се почувствате по-добре с помощта на един банков кредит, пари от наеми или на заем, но винаги внимавайте, когато оперирате с тях. Не се забърквайте в сделки от съмнителен характер! Ще попаднете под окото на закона и това е проблем! Разчитайте и на помощ от половинката си или от ваш близък, но не за дълго! Не е изключено, да получите скъп подарък или голяма приятна изненада! Поздравления! Любовта или връзката ви с човек, който има добро финансово положение ще докаже своите възможности. Краят на месец ноември и Пълнолунието на 17.11.13 в зодия Телец ,бележи ред от събития и последици, които ще ви накарат да се освободите от всичко, което няма смисъл за вас.Това може да са хора, навици или предмети. Всеки край е едно ново начало! Тук важи особено за родените около 14-18.06

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.