Астро прогноза за 2015

Световни и лични промени от съдбоносен характер!

30.12.2014

Според астроложката М. Михайлова през 2015 ни очакват много промени – “Нищо няма да е както преди!” Очаква ни една динамична и изпълнена с предизвикателства година, в която всеки ще трябва да преосмисли житейския си път.

Астро прогноза за 2015

ОВЕН

През 2015-та ще почувствате, че сте в правилния път и посока, както и че плановете ви са реални и увенчани с Успех! Добри месеци за любов и творчество са август, както и януари, май и юни. През март, ноември и декември вземате радикални решения, като променяте работата, ежедневието и физическото си състояние.

ТЕЛЕЦ

2015-е година, която поставя личните и обществените ви взаимоотношения на мястото им. С една дума стават такива, каквито трябва да бъдат. Вече знаете, какво искате от другите и от вас самите! Само един последен изпитателен период за това остава през  юни-септември 2015, когато окончателно ще трябва да вземете своите решения. Някои може да решат да се разделят (разведат) или да сключат брак, само ако са имали дълготрайна връзка преди това. Сценариите за всеки един са различни  и са свързани с личната му карта.

Но няма място за самосъжаление, ако нещо не върви добре, защото през октомври и ноември ви очакват нови любовни романси, приятни преживявания и сериозни връзки. През август и септември може да разчитате на добри печалби.

БЛИЗНАЦИ

През първото шестмесечие на 2015 Юпитер ви прави щастливи повече от всякога. Развивате ясно своите интелектуални и философски възможности. Интересни запознанства ви предстоят през април. Семейният ви живот ще се подобри, както и е възможно да решите да промените нещо в своя дом  или дори  да се преместите, вземете решение за съвместно съжителство, както и да се сдобиете с потомък, ако това е в бъдещите ви планове. През юли и август може да се наложи да се справяте с някои трудности, но септември  ще възстанови хармонията в живота ви. Месеци, през които се изисква да сте внимателни към хората от вашето обкръжение, семейство или съдружници са февруари, май, юни и есента. 2015-та изисква от вас да погледнете сериозно на връзките и взаимоотношенията си в семейната среда.

ΡΑΚ

През първото шестмесечие финансово ще се почувствате добре и задоволени. С преминаването на Юпитер в зодия Дева в средата на лятото ще имате промени в ежедневието си и приятни изненади. Нови срещи, запознанства и движение на кратки и дълги разстояния. Повече внимание на здравето си ще трябва да отделете през месеците юни и септември. Дръжте се здраво за установените норми на работа и начин на живот, така ще се почувствате стабилни. В известен смисъл може да изпитате известно ограничение в емоционален план, но е за добро. Времената са различни. Фантазията и творчеството ще ви помогнат да преодолеете трудните моменти.

ЛЪВ

С Юпитер във вашия зодиакален знак, през първите шест месеца мислите ви ще бъдат насочени към развитието на една творческа идея, създаването на едно дете или утвърждаването на една любов за други. С една дума личностното ви израстване е основната ви цел на този етап от живота ви. През втората половина на годината ще се радвате на резултатите от всичко това и едно по-добро финансово състояние. Завръщането на Сатурн отново в зодията Скорпион от юни до септември, ще възобнови стари проблеми с дома и неговите членове. Може би е дошъл краят за всички тях и трябва да се вземат радикални решения. Като цяло през 2015-та ще имате много нови запознанства и всички ще са очаровани от вас. Уран в Овен носи красиви и неочаквани промени.

ДЕВА

През втората половина на годината с Юпитер във вашия знак, ще се съсредоточите силно  върху обществените си връзки и начин на живот. През октомври ще имате приятни изненади, но и някои трудности в дома или с някои от членовете му, особено през декември. В периода от юни до септември плановете ви ще се стабилизират и ще можете да се ориентирате правилно в бъдещето.

Вътрешното напрежение (Уран в Овен) през годината може да доведе до  психосоматични проблеми. Намерете начин за почивка и здравословен начин на живот.

ВЕЗНИ

2015-та е годината, когато ще имате възможността да закрепите и възстановите нарушеното равновесие след големите и радикални промени настъпили в личните и обществените ви контакти. Сатурн в Стрелец ще реализира идеите и работата ви с помощта на приятели, които са по-зрели и духовно извисени от вас. Пролетта и лятото ще се почувствате по-освободени и приятно настроени, след един период на сериозни преобразувания и трудности.

СКОРПИОН

2015-та ще изисква от вас да направите пълни реформи в дома и работата. Може това да ви се струва невъзможното, но Плутон и Уран ще ви поставят пред свършен факт. По-добрият вариант е вие сами да вземете решение за това, преди  да се е случило каквото и да било и да бъдете неприятно изненадани. Решаващи са месеците от юли до септември. Добър период за творчество и душевен релакс е март. От юни до октомври, Венера ви придава блясък и това ви прави впечатляващи и забележителни.

СТРЕЛЕЦ

Сатурн ще бъде в зодията ви и ще остане там три години. Ще се наложи да се ограничите в някои неща и да станете по-постоянни в действията и ангажиментите си. Нептун ще продължи да ви отклонява от същността на нещата, но Марс ще ви подкрепи, като засили самочувствието ви. Юпитер в зодията Лъв ще направи мечтите ви реалност, така че с времето ще разберете, че някои лишения и жертви са си стрували. С Уран в Овен определено няма да ви е скучно през 2015-та. Лятото ще ви донесе добро и важно запознанство, което може да промени живота и мирогледа ви. След Август ще трябва да сте по-внимателни в различни операции и финансови ангажименти, за да не попаднете в ръцете на закона.

КОЗИРОГ

Уран и Плутон продължават с радикалните промени в семейството и в работата ви. Така още едно преместване ви престои отново през юли и най-късно до началото на есента. Свързано е с работата или дома. Юпитер в Лъв до края на юли ще ви носи финансова подкрепа от кредити, наследства или пари от вашия съпруг/-а или личен бизнес. През пролетта и последното тримесечие, плановете ви няма да вървят бързо и гладко така, че използвайте периода от юни до септември за всякакъв вид дейност. Новата 2016-та ще стабилизира живота и идеите ви.

ВОДОЛЕЙ

Венера и Уран правят по-красив личния ви живот, връзката или брака. Сатурн в Стрелец ще изчисти професионалните и приятелски взаимоотношения, като остави само хората, които имат стойност и значение за вас. Август и септември ще се окажат решаващи за всичко това.

РИБИ

Нептун ще остане в зодията ви до 2026-та година. И през тази  година, както и през предната, трябва да сте по-внимателни със зависимостите (алкохол, хапчета, храна….), фалшивите хора и илюзии, за да не се събудите от този сън след години и да останете разочаровани! Юпитер в Дева от август 2015-та до лятото на 2016-та ще ви носи проблеми в отношенията. Те ще са предизвикани от различни изкушения направени от ваша или от страна на партньора ви. Възможни са и някои нови тайни  връзки или просто нестабилните  партньорства ще престанат да съществуват. Така че имайте едно на ум! Завръщането на Сатурн в Скорпион от юни до септември  ще помогне да стабилизирате  плановете си и да приключите с някои въпроси и задължения. Плутон ще ви помогне за запознанства  с влиятелни хора, които ще изиграят важна роля за бъдещето ви.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP