Астро прогноза за декември 2013 част II

01.12.2013

Астро прогноза за декември 2013

Нови цели,стремежи и мечти, но с препятствия!Това са предсказанията на звездите за месец декември. Нека видим и какво чака всяка една от зодиите, попадащи във втората половина на зодиака.

 

 

зодия везни декември 2013

ВЕЗНИ

Кураж, дързост и решителност ще са основните ви печеливши характеристики през декември! Проблемите и трудностите няма да изчезнат, но вече ще имате възможността да ги решите. Приходи ще имате от две места и това несъмнено ще ви удовлетворява. Повече работа очаквайте, като цяло през този период. Много движение и напрежение ще е цената на всичко това. Но лесно няма! Приходи ще има, но и разходи също. Освен напрежение в работата, ще има и силни сантиментални емоции. Любов, страст, омраза, печал. Нови и стари връзки, раздели и от всичко по малко, но много силно! Периода 15-30.12 е сложен за всички зодии, за вас малко повече! Родените около 29.09-1.10 да бъдат внимателни с хората около тях. В семейството напрежението и психическия стрес ще се отрази на настроението и здравето!Не бързайте и не се ядосвайте! Едно съдебно решение може да ви изкара извън релси, така че вземете мерки предварително! 2013 завършва с напрежение, но и с голяма промяна в мирогледа ви и начина на живот. Ще промените много от нещата, които бяха пречка и се оказахте в задънена улица. Каквото и да ви струва, то ще е в името на доброто бъдеще. 2014 – след 26.07 ще ви даде всичко онова, за което сте се борели силно през изминалия период от време. Не губете кураж и не се отказвайте!

зодия скорпион декември 2013

СОРПИОН

Най-накрая успявате да се справите с големите и сериозни проблеми. Не на 100%, разбира се, но глътка въздух ще си поемете през декември. Ключът е в добрите обществени контакти и лични връзки. Обърнете внимание на дните около 13.12.13. Тогава поставяте началото на нещо добро, което ще е от значение за бъдещето ви.Това може де е началото на една връзка за необвързаните или бизнес партньорство за други. Може да решите също, тежките си финансови проблеми с един кредит или рефинансиране, ако сте решили нещо такова. Облагодетелствани са родените около 08-10.11(+/-3 дни). След 15.12.13 до 30.12.13 се изисква повече внимание към душевното ви здраве и задкулисните сделки, ако имате нещо в предвид! Не влизайте в пререкание в края на годината , празници са. Запазете самообладание. Възможно е един контра – процес между вас и близки хора или приятели от тесен кръг, да избухне именно по това време. Празници са и ще се натъжите!

2013 завършва с мисли по много сериозни въпроси. Ще решите да промените много от досегашния си начин на живот. Да се освободите от всичко, което ви тежи на душата, от лошите си навици и нездравословния начин на живот. В основата на всичко са, като че ли голяма сума пари, която сте допуснали поради грешки на други хора или манията ви за величие и благородство! Сега е моментът да разберете дали си е струвало! 2014 – ще ви даде възможност да се справите с проблемите, по-лесно. Вече ще има с какво и по какъв начин!

зодия стрелец декември 2013

СТРЕЛЕЦ

Новолунието през декември е във вашата зодия, т.е ново начало и нов 12- годишен цикъл, изпълнен с много емоции и приключения. Венера, планетата на любовта, парите и развлеченията е във 2-ри зодиакален дом – несъмнено няма да ви е скучно в края на годината. Може би ще е един от най-добрите месеци за 2013. Много срещи, пътувания, нови връзки и развлечения се включват в програмата ви през този месец.

Дните около 13.12.2013 са много ползотворни! Една ваша цел вече е постигната! Имате много причини да се чувствате добре! По-облагодетелствани са родените между 08-10.12.

След 21.12, точно за празниците ще трябва да си държите езика зад зъбите и да внимавате какво говорите и как действате! Така ще избегнете един скандал с приятел или човек, от една социална група, в която членувате. 2014 ще ви даде един по-радостен тон в живота, ще ви освободи от някои неприятни задължения, от една тягостна връзка и т.н. След 26.07 пред вас се отварят нови хоризонти и възможности. Мечтите ви се реализират. Пътуване в чужбина. Постъпване във ВУЗ, нова визия, нови обожатели! Кой за каквото си мечтае!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.