Астро прогноза за декември 2013 част I

30.11.2013

Астро прогноза за декември 2013 част I

Астро прогноза за декември 2013 – нови цели, стремежи и мечти, но с препятствия! Декември се разделя на две части. До 15.12.13 и след това!

А какво ли очаква всяка зодия, прочетете по-долу…

 

 

 

зодия декември 2013

ОВЕН

Ново начало в кариерата, професията и дома. Правите усилие да започнете нови проекти или дейности, които разширяват съзнанието и простора на въображението ви. За други това може да е свързано с едно пътуване в чужбина или с хора намиращи се там. Особен напредък и успех за родените около 30.03-02.04. На 13.12.13 очаквайте добра сделка, договор, който ще има отношение към финансите ви. Малко повече късметлии са оказват родените около 08-10.04 Трудностите ще започват с навлизането на Марс в зодия Везни и ретроградната Венера на 21.12.13! През първите 20 дни Марс ще ви направи очарователни и динамични, но след това ще преобърне всичко на 360 градуса. Ще има много раздели и трудности със съпрузи, партньори, приятели, колеги или роднини. Всяко щастие има своята цена. Трябва също да се научите и да си сътрудничите. Извънредното упорство може лесно да превърне приятелите ви във врагове! Периода около празниците ще е, като Новогодишните фойерверки. Една радост или силна интимна емоция ще вземе своята жертва! Не бързайте с новите любовни връзки, защото те ще пламнат бързо и също тъй бързо ще угаснат. Възможни са срещи с хора, с които сте се разделили преди време,но е останало още нещо да си кажете.

Избягвайте скандалите и рисковете особено около датите 15, 25, 26.12; 29-30.12! Родените – 29.03 – 1.04 да бъдат на щтрек за евентуални неприятности! Намерете начин за почивка!

2013 завършва емоционално силно с различни събития, свързани с вашите връзки и социален статус. Независимо от трудностите, късмета е на ваша страна! Понякога нещо трябва да си отиде , за да отстъпи място на нещо ново и по-продуктивно. Време е да кажете как се чувствате на другите и нещата ще се подредят! 2014 ще ви предостави възможности, които ще са от полза за вас и вашето семейството. Така, че борбата продължава, но си струва! Успех!

зодия телец декември 2013

ТЕЛЕЦ

Месец декември започва добре и то много добре! Движението и динамиката на работното място ще са за сметка на здравето, но пък ще разкрие нови хоризонти за развитие! Щадете се, не се преуморявайте излишно, почивайте си! Съсредоточени сте повече върху проблемите на интимността , самопознанието , както и развитието на уменията си, като цяло. Благоприятно време е да започнете да работите по една финансирана програма, да развиете един по-икономичен план за действие, както и да поставите бъдещето на кариерата си в по-стабилни рамки. Добри дни са също за провеждане на един семинар или някакво актуализиране в професията, което също ще ви е от полза. За онези, които са кандидатствали за някакъв заем или проект ще го получат. Други ще разрешат счетоводните си проблеми, а ако пък сте счетоводител ще имате много работа през този месец. Финансова подкрепа очаквайте и от трети лица.Така ще се окажете в много по-добро състояние от предходните месеци.

До тук всичко е интересно и забавно. Но, след 20.12.13 Марс образува тежка квадратура спрямо Плутон и Уран и нещата стават груби и непредсказуеми. Очакват се радикални промени в ежедневието ви, които са обвързани с работата. Родените на 6-9.05, около датите 15, 26, 27.12.13, ще имат промяна в една сантиментална връзка, която ще е свързана със завръщането на един приятел/-ка от миналото. За добро или за зло! За родените на 13.05-17.05 в дните около 29-30.12, промените ще са свързани с трудности в едно съдружие или лична връзка, но за сметка на това, каквото и да се случи ще е в тяхна полза! В края на краищата ще имат възможността да докажат силата и големите си обществени връзки. Така всяко зло идва за добро! Началото на едно съдружие или сериозна лична връзка се очертава след 13.12.13! Така, че ако нещо не се получи през този период ще бъде заменено от друго. Край на една, сигурна и постоянна ситуация и начин на живот, който сте имали до сега и същевременно началото на един друг по-напрегнат период, но със своите плюсове за в бъдещето!

2014 ще ви накара да се замислите много дълбоко върху чувствата и връзките си. Ще усвоите нов начин и модел на общуване, защото стария води до задънена улица!

зодия близнаци декември 2013
БЛИЗНАЦИ

Декември определено е вашият месец за 2013. Той е началото и за един 5 месечен цикъл, изпълнен с много емоции и сантиментални преживявания. Определено няма да ви е скучно! Нови професионални ангажименти, съдружия, нови връзки, лични и обществени. Творчество, деца(за тези, които искат да имат, другите да внимават!) и не изключвам добри случайни печалби, както и получаването на закъснели парични суми. Използвайте добрите си обноски и ораторски талант и никой не би ви се опрял! Добър период да подпишете договор за съдружие, да започнете нова сериозна връзка е 12.12.13. Облагодетелствани ще са родените около 3.06,+/- 3 дни.
Всичко би било много блестящо, ако не беше тежката квадратура на Марс с Плутон и Уран , където е забъркан и вашият управител Меркурий, след 20.12.13! Неочаквано ще се появи голям разход, който ще се окаже, като тежък камък на пътя ви. Не излизайте извън бюджета си прекомерно, за да не се окажете наистина в задънена улица. Не се намесвайте в различни интимни връзки, за да не си доведете беля. Също не влизайте в нелегални и тъмни сделки, както и в бурни и яростните нощни забавления.

Но както се казва в живота винаги много хубаво не е на хубаво! Така, че бъдете умерени във всеки риск и развлечение, както и ако искате за в бъдеще да сте по-добре,намалете разходите си, сега. Главното е, че всичко ще преодолеете успешно и ще се справите с всяка трудност, както и ще си направите необходимите изводи. Приключвате с хора и работа, които не ви дават нищо съществено и започвате от начало.

2014 ще сбъдне мечтите ви, стига те да са реални и ефективни! Смело напред и не се отказвайте!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.