Астро прогноза за март 2014

01.03.2014

Астро прогноза за март 2014Месец март ще ни даде възможността да си поемем въздух след множеството напрегнати събития през изминалите няколко месеца. Трябва да се вгледаме по-обстойно в структурите на живота, да преценим действията си, като си дадем равносметка за отминалото време. Април ще бъде характерен с още по-радикални промени, както в личен, така и в обществен план. Много вероятно е събитията от началото на годината да се повторят отново, но този път с по-голям размах. Съдебната и Народна власт ще са в контра. Едно решение, взето от държавата ще разлюти народа! Силните международни събития ще се отразят и на вътрешната ни политика!

Астро прогноза за март 2014

зодия овен март 2014

 

ОВЕН – на 01.03 Меркурий спира ретро движението си и преминава в праволинейно, затова пък Марс, вашият управител, става ретрограден. Така от една страна ще успеете да съберете мислите си и да организирате ежедневието си, а от друга възможностите Ви за действие ще бъдат ограничени. Все едно ще сте с “вързани” ръце. Венера, планетата на любовта и парите, ще Ви се реваншира с преминаването си в зодия Водолей. Определено може да разчитате на помощ от приятелите и близките хора, макар и временно. Общественият Ви живот ще стане по-интересен и самочувствието Ви ще бъде подобрено.

Завръщането на Юпитер (късмет, увеличение) от ретроградно в праволинейно движение също ще Ви се отрази добре. Въпроси, свързани със семейството, миналото, дома и душевното Ви състояние ще бъдат разрешени. Със сигурност след това на душата Ви ще и е по-леко. Новолунието на 30.03.14 е във Вашата зодия, което ще рече, че е време без много шум да започнете нещо отначало и без да се обръщате назад.

зодия телец фемарт 2014

 

ТЕЛЕЦ – в началото на месеца действията и общуването Ви ще са на много по-добро ниво в сравнение с миналия месец. Това е така, защото Меркурий спира да е ретрограден, т.е може спокойно да продължите напред. От друга страна Марс става ретрограден и това създава проблеми със здравето, ежедневието и работата. Плановете Ви ще бъдат забавени. Хубавото е че след 06.03 Юпитер (късмет, улеснение) спира да е ретрограден и настроението Ви определено става по-оптимистично. Новини от или за чужбина излизат на преден план. Периода от 05-17.03 е много добър за любов, пари, срещи с приятели и нови запознанства. Професионалните трудности намират временно решение.

зодия близнаци март 2014

 

БЛИЗНАЦИ – не Ви беше лесно през изминалия месец. Меркурий, Вашият управител, беше ретрограден и това усложни живота Ви. През март всичко ще бъде поставено в необходимия ред, защото той променя движението си в праволинейно. Но пък Марс, става ретрограден и е много вероятно да се почувствате атонично и с много умора, като резултат на вътрешно напрежение и известно разочарование, че нещата не се случват така, както  Вие бихте искали.

Бъдете внимателни с любимите си хора! Те не са виновни, че Вие се чувствате така! Юпитер (късмет и улеснение) ще се опита поне във финансов план да направи живота ви по-лек. Но не разхищавайте! Не винаги ще е така! Пък и през лятото може да Ви се наложи да инвестирате в нещо или да пътувате в чужбина. Така че спестявайте! Месеца завършва с Новолуние в Овен и нови приятелства.

зодия рак март 2014

 

РАК – едно от най-важните събития на месеца ще е завръщането на Юпитер (късмет и признание) във Вашата зодия от ретроградно в праволинейно движение на 06.03. Много от плановете Ви, които отложихте през ноември намират своя път. При всички положения ще Ви е по-ясно и оптимистично в създалата се ситуация. Опасното е, че Марс става ретрограден и е много възможно да повторите грешки от миналото! Но този път, те могат да Ви струват доста по-скъпо! Така че, бъдете по-внимателни, когато вземате радикални решения! От средата на месеца е много възможно преценката Ви да е по-трезва, затова изчакайте. Пълнолунието на 16.03.14 ще Ви срещне с близки и любими хора, а Новолунието на 30.03.14 е обещаващо за работа Ви, но пък крие известен риск!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.