Астро прогноза за ноември 2013 част II

02.11.2013

АСТРО ПРОГНОЗИ ЗА ноември 2013

Хороскопите за месец ноември, част 2 за: везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби. Очакват Ви много промени. Периодът е край и ново начало.

 

 

зодия везни ноември 2013

ВЕЗНИ

Енергията и вниманието ви през месец ноември ще са ангажирани от финансите, любовта и един по-качествен начин на живот. Ще имате възможността да си доставите удоволствие, но и да направите равносметка на последните си действия. Въпроси от типа: “Доколко мога да управлявам страстите и зависимостта от парите” ще търсят отговор. “Дали този начин ви е направил щастливи или зависими”. В крайна сметка си изяснявате истинските и градивни емоции в живота. Психологичното ви напрежение може да има връзка с много от неправилните ходове, които сте направили през изминалия период от време. Взаимоотношенията ви с родителите вече стават по-приятни и къщата е идеално място за светски събития или работа. Необвързаните се влюбват на едно семейно тържество или техен възрастен роднина ги среща със съдбоносния човек. Не са изключени и стари връзки да почукат на вратата ви. Семейните се радват на дома и семейството си. Пари от наеми или близки хора, биха облекчили бюджета ви през този месец. Пълнолунието на 17.11 ви дава възможността да се освободите от всичко, което ви тежи на душата. Това може да е свързано с човек от семейството, данъчен кредит или имот. Старото отстъпва на новото и прогресивното в живота! Ясно е изразено за родените около 3-10.10.

зодия скорпион ноември 2013

СКОРПИОН

Вие ще сте в главната роля на планетната сцена през ноември. Идната 2014 ще е толкова различна, както никога до сега! Събитията, започнали от края на октомври и тези до края на 2013 ще сложат окончателен край в много сфери от живота ви! Грешките, които до вчера считахте за личната си катастрофа се оказват един много силен стимул за изграждането на една твърда бъдеща основа. Преоткривате себе си! Това е време, когато може да бъдете смели и да се насладите на новите преживявания. Късметлии са родените около 2-11.11 Не се доверявайте на всеки, а само на хора, с които имате общи цели и принципи! Добър период за необвързаните да се отправят на кратък път, където ще си отпочинат прекрасно в компания на приятели и най-вече ще се запознаят с любовта на сърцето си. Ако пък все още тъгувате по някого, когото не може да забравите, сега е моментът да го потърсите отново. Струва ли си?! Семейните ще изгладят взаимоотношенията помежду си, както и връзките с близки и роднини ще поемат по нов път! Финансово и интелектуално ще бъдете подпомогнати от един ваш талант, интелектуална идея или хората, около вас най-накрая ще ви оценят. Разчитайте на помощ от братя и сестри, както и съученици, които не сте виждали от много време. Краят на месец ноември с Пълнолунието на 17.11 е много добър период, за да се преборите с вашите врагове и всички, които стоят на пътя ви и не ви дават възможност за развитие. Ако водите дълги и тежки съдебни дела ще може да ги приключите. Всичко се оказва на своето място! “Болката си струва” – ще си кажете след време!

зодия стрелец ноември 2013

СТРЕЛЕЦ

Месец ноември е период на преоценка, отдалечаване и презареждане с интелектуален заряд. Имате нужда да поставите ред в душата си. В действителност искате да се подготвите за една радикална вътрешна промяна. Много от вас ще търсят отговор на философски теми от живота. Възможно е събитие около 24-25.11 да ви накара силно да се замислите върху въпроса: “Какво всъщност очаквате от живота”? Бдете над здравето си и не се затваряйте силно в себе си. Бъдете внимателни поради преумора да не попаднете в злополука. Вие винаги сте оптимистично настроени, така и сега все нещо ще измислите, за да се почувствате по-добре. През месец ноември финансово ще почувствате силно облекчение, но се пазете от скъпи покупки и необмислени разходи. Любовта за необвързаните ще е силна и завладяваща.Човек влиятелен и с големи възможности може да ви плени до неузнаваемост. От друга страна бъдете подготвени за всичко. Може да се развие и най-неочакваният сценарий. Обвързаните и семейни Стрелци ще се поглезят със скъпи развлечения и това ще се отрази чудесно на връзката им. В краят на месец ноември и Пълнолунието на 17.11 приключвате с един здравословен проблем или нездравословен начин на живот. Да напуснете работа, която не ви устройва, но само ако имате резервен вариант. Имате нужда да поставите ред в живота си!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.