Астро прогноза за октомври 2013 II част

01.10.2013

АСТРО ПРОГНОЗИ ЗА октомври 2013Октомври ни изненада с непредсказуеми метеорологични условия, а какво ли е предвещал за времето в нашия живот. Нека разберем по звездните хороскопи за втората половина на зодиака.

 

 

зодия везни октомври 201013ВЕЗНИ – месец октомври за вас е период на обновление. Край на един годишен цикъл от събития и начало на един друг. Новолунието на 05.10.13 е във вашата зодия и ви дава възможността за вяра в собственото ви Аз и кураж да продължите напред. Месец октомври ще ви направи смели, упорити и готови за нови преживявания.

Възможно е в началото на месеца да чувствате, че имате нужда от повече контакти с близките си хора. Защото те, като че ли не ви разбират правилно. Това вътрешно напрежение ви притиска и може да прерастне в пълна реформа на взаимоотношенията ви. Несъмнено много от връзките ви след този есенен месец няма да бъдат същите! Имате нужда да се преборите с всичко, което досега е спирало вашето развитие. При всички положения ще ви е трудно да спрете гнева във вас, защото ви е трудно да простите! Но.. Може би е по-добре да поемете дълбоко въздух и приемете факта, че всяка трудност е за добро и ако нещо си отива, значи е нямало бъдеще или смисъл за вас!

Емоционалният климат се подобрява след 08.10.13, когато Венера ,вашият управител, навлиза в зодия Стрелец и настроението ви става по-оптимистично. Много близки хора ще застанат силно до вас и ще се опитат да ви заредят положително. Не са изключени и малките приятни изненади, както и предложения за пътувания и развлечения.

По-добрата комуникация с другите хора, през месец октомври, може да донесе и до икономически изгоди. Така или иначе темата за финансовата ви сигурност стои на дневен ред! По-силни парични постъпления или разрешаване на проблеми свързани с парите, се очаква след 23.10. Тогава по скоро, ще получите пари, които са ви дължали. Или едно старо бизнес предложение е дало или ще даде своите резултати.

Както споменах в самото начало месец Октомври ще е месец за “силни нерви”! Един вътрешен страх, стрес, напрежение няма да ви дава спокойствие. Опитайте се да погледнете реално на нещата и да се успокоите, защото няма проблем без решение! Прекаленото вътрешно напрежение може да доведе до проблеми със здравето или малки злополуки!

Любовта за необвързаните може да е като влюбване от “пръв поглед”, ще ви намери случайно, когато отивате на работа, в автобуса или на училище. Други може да се влюбят в техен съсед. Но…бъдете готови да отговорите на съдбата, защото нищо няма да е лесно и сигурно!

За семейните се изисква повече логика и спокойствие при решаване на глобални въпроси, които касаят семейството и връзката!

Пълнолунието на 19.10.13 и Лунно Затъмнение в зодия Овен -7 дом, които се отнасят до семейство, съдружието или съдебни отношения, ако има такива. Това са сценариите. Едно такова природно явление винаги е свързано с дълбоки, психологически уроци, които трябва да усвоим, чрез преминаването ни през различни ситуации и събития, за да продължим напред. Събитията около тази дата (+/_5 дни) ще ви научат на следното: Да преценявате или цените хората, според тяхното истинско стойностно значение!

Желая ви успех и запомнете, че след бурята изгрява Слънцето на ясно небе..ВИНАГИ!

 

зодия скорпион октомври 2013СКОРПИОН – месец октомври за вас е изпълнен с много движение на информация. Връзките с близките ви значително се подобряват. Имате възможността да им покажете добрата си емоционална страна. Гледате на работата си от към сериозната и организационната форма. Реалисти сте. Поставяте нещата в необходимия професионален ред. Комуникациите ви са много успешни като попадат право в целта. Ако се занимавате с някакъв вид изкуство, работите в болница, в областта на фармацията или с готови производствени продукти през октомври може да се радвате на завиден успех.

Добри финансови постъпления и сделки могат да се очакват след 08.10.13, а след 23.10, може да ви върнат пари или такива, които са били закъснели да ви бъдат изплатени.

Любовта за необвързаните, ще има романтичен характер. Ще е свързана с покана за развлечение или един флирт да ви разпали . И то съвсем неочаквано! Но, колкото и красив да бъде този роман, не мисля, че ще е любовта на живота ви!

Семейните имат възможността за малки удоволствия и покупки, с които ще затоплят взаимоотношенията си.Внимавайте да не бъдете предадени от лъжливи приятели! Важи за всички.

Периодът след 15.10.13  – Марс ще ви накара да участвате активно в групи от хора, с които имате общи социални или идеологически интереси. Може да заемете ключова позиция, която да ви амбицира и ви разкрие нови хоризонти за действие, особено, ако личният ви бизнес е свързан със социалните мрежи.

На 21.10.13 Меркурий става ретрограден и ни напомня, че е дошло време за стари сметки. Да поставим ред в неуредицата! Изводът е, че ако не се научите на търпение, да съдите правилно хората, не разчитайте на конструктивни и здравословни обществени връзки! Затова много от проектите ви в миналото не са могли да се осъществят и са се проваляли без видима причина. Време е за промяна!

 

зодия стрелец октомври 2013СТРЕЛЕЦ – месец октомври е свързан с възможността да се свържете с хора и приятели, които да повдигнат самочувствието ви и същевременно, разширят мирогледа ви в обществото. Именно обществените ви контакти, ще ви накарат да се замислите сериозно върху много от въпросите, които ви вълнуват, защото ще чуете неща, които не сте и подозирали! Имайте едно на ум, за скрити врагове и замаскирани “приятели”!

Любовтанеобвързаните сама , ще ги намери! Неочаквани срещи с приятели, може да са повод за срещата ви с лице, което ще ви се обясни в любов или ще влезете в интимно отношение. Вие винаги сте били хората  с най-позитивно мислене в целия зодиак, така че с красивата си усмивка и закачлив характер, любовта няма да се лута много!

Семейните – през месец октомври ще могат да си отдъхнат от психичното напрежение, създадено от финансови проблеми или трудности с роднини и ще се насладят на връзката си.

След 21.10.13 –  Меркурий става ретрограден и ви кара да се върнете назад във времето, да поправите стари неуредици и поставите ред в настаналата обстановка. А именно импулсивната реч, необмислените действия, мнимото благоразумие от ваша страна са довели до негодувание и тайни врагове.Трябва да бъде развито самосъзнанието ви, което да е подплатено от едно групово съзнание във всички насоки на живота. Не може човек да е сам!

Етикети:

За автора

ivelina ivanova