Астро прогнози за октомври 2013 I част

30.09.2013

АСТРО ПРОГНОЗИ ЗА октомври 2013Mетаморфоза и реконструкция във взаимоотношенията ни. Новият ни начин на живот! Дисциплина и добре обмислени действия, ще са ключът към разрешаване на проблемите.

 

 

зодия овен октомври 2013ОВЕН – за вас месец октомври започва енергично и пламенно. Искате да правите всичко и сега! Заредени сте с екстравагантност, креативност и настроение за развлечение. Иска ви се на всяка цена да бъдете забелязани! Не ви липсват и силните страсти! Ревност и борба за надмощие се наблюдават във връзките ви. Проблемът обаче е, че след като постигнете целта си в любовта, се отдръпвате с … относително безразличие! Като фразата: “Давам ти всичко” – днес, “Скучно ми е” – утре …

Така енергията ви през първата половина на месец октомври ще е ангажирана с разчет в личните и обществени връзки, особено за родените през първата декада на зодията./21.03-04.04/. Реформи, ще има и то големи! При всички положения имате нужда от помирение и установяване на трайни и здравословни взаимоотношения в семейството и с хората, които ви заобикалят!

НОВОЛУНИЕТО на 05.10.13 в зодията Везни ще ви помогне именно с това да можете да изградите и установите равновесие между вас и хората, които ви заобикалят. Ще имате възможността да изгладите по дипломатичен начин възникналите недоразумения, както и да изградите нови, здрави и креативни връзки. Това се отнася и за професионалните ви взаимоотношения, както и разрешаването на възникнали финансови проблеми. Добър период е също и за създаването на един общ проект в група с общи интереси, или сключването на договор за съвместна работа. Но това ще се случи само, ако преди това сте работили и положили усилия за това! За други промяната във взаимоотношенията и създаване на нови връзки може да е свързана с наложени радикални промени в брака, семейството или професионално съдружие. При всички положения въпросите, около работата, семейството и здравословното ви състояние ще са на преден план.

През този период ще ви вълнуват и финансови проблеми, свързани с разрешаването на банкови кредити, съдебни решения или получаването на малък заем. Други може да получат известие от държавна инстанция за допълнителни парични помощи, бонуси, пенсии, наследства. Бюрократични ангажименти, които е желателно да разрешите, ако е необходимо до 21.10. С една дума се очакват допълнителни доходи като “глътка въздух” при разрешаването на разклатения ви бюджет. За семейните с деца може тези грижи да са свързани с издръжката и тяхното образование. При всички положения ще намерите правилното решение. Много вероятно е да бъдете подпомогнати от хора намиращи се в чужбина или това да са ваши роднини или съпрузи.

Любовта за необвързаните, ще дойде от далеч. Може да я откриете също и при посещението ви на едно културно мероприятие или на някакъв семинар! Добри дни са 11,17,29.10.13. Но, обърнете внимание в кого се влюбвате. Може да идеализирате малко повече, отколкото е в действителност…образа на тази любов. Обвързаните и семейните ще имат възможността през този месец да направят всичко възможно взаимоотношенията им да бъдат поставени в ред, както и да бъдат такива, каквито би трябвало да бъдат! За всички дните около 08,15.10.13,са малко измамни! Внимавайте с парите и в любовта!

Втората половина на месец октомври ще е наситена със събития! На 15.10.13 вашият управител Марс променя позицията си. Навлиза в зодия Дева-6 дом. Ежедневните ви ангажименти, както и тези около работата ви се засилват. Ако имате проблеми със здравето, моля обърнете му внимание, както и с какво и кой ви лекува! Ако пък употребявате много лекарства или алкохол, нещо като някаква психологична зависимост, БЪДЕТЕ много внимателни! ЛЕКУВАЙТЕ СЕ! Бъдете внимателни също, ако се налага да си правите изследвания. Може да има пропуски и да са неточни. Възможни са също и малки настинки, предизвикани от слабата ви имунна система. Така, че не се преуморявайте. За онези, които до момента са имали проблеми с работата, много вероятно е да ги разрешат.Изисква се да бъдете прецизни и точни в работа си,защото са възможни неприятности по невнимание около дните 14 -24.10.13. Вашият урок е да се научите да се владеете. Да контролирате гнева си, както и да ВЯРВАТЕ в себе си! Да станете независими в този живот! Учите се да отстоявате себе си във всички житейски ситуации, като разчупвате стария модел на толкова силният страх от отхвърляне или опровергаване, че премълчавате мнението си, когато то се различава от това на другите. Ще се научите на всичко това като наблюдавате как хората реагират на личността ви. Онези, с които влизате в контакт ще ви принудят да поемате отговорност за действията си, като потърсят сметка за тях. Периодът от 21.10-10.11.13 е също много важен и изпълнен със съдбоносни събития. Меркурий става ретрограден. Тоест дошло е време да оправим създалият се хаос. Много е важно да осъзнаете грешките си ,за да не си усложнявате повече живота. Желая успех на всички, нека променим себе си, за да се промени и светът!

 

зодия телец октомври 2013ТЕЛЕЦ – настроението ви за повече интимност и страст ще се увеличава с настъпването на есенния месец октомври. Но не преувеличавайте с ревността! Добри възможности ще имате и за парични облаги или помощ чрез държавни институции за онези, които работят или получават някакви пари чрез тях. Други ще бъдат подпомогнати от близките си. Всичко това, защото Венера, планетата на любовта , финансите и красотата, също и ваш управител, навлиза в 8- я дом – домът на страстите, тайните, но и на финансите!

 

Меркурий – планетата на разума и контактите е в зодия Скорпион – 7-за вас астрологичен дом. Това ще ви накара да погледнете на взаимоотношенията си с близки и колеги много по-сериозно от обикновено. Може да станете  по-критични и взискателни, но не бъдете мнителни! Избягвайте също и сарказма! Опитайте да разрешите възникналите теми по същество и в дълбочина. Това до известна степен ще ви даде много отговори, които до сега не можехте да откриете.

 

Новолунието на 05.10.13 в зодия Везни – 6 дом сочи период от един месец, в който ще можете да поставите в ред ежедневието, професионалните ангажименти и да се погрижите за здравето и фигурата си. Добър период да започнете диета, ако желаете, защото резултатите ще са положителни и усилията ви нямат да останат напразни.

 

Втората половина на месеца ще е заредена с много енергия и ентусиазъм. Марс е в 5 дом -Дева. Ще имате възможността да изразите талантите си, да се позабавлявате с децата, ако имате такива или просто да се отпуснете, както някога в детските ви години. Ако имате хоби,което е свързано с някакво ръчно изкуство или градинарство, е добър период да го развиете, а някои може да го превърнат в печеливша бизнес идея.

Любовта за необвързаните, ще е по скоро потайна и мистична с неясен характер, но не са изключени спонтанни влюбвания, които обаче също така мигновено ще приключат. Добри дни са 12,15,17.10.13, но се пазете от измами и не носете “розови очила”! Колкото до семейните, бъдете внимателни със “страстните, бермудски триъгълници”! Не влизайте в ролята на детектив, за да не се изложите! За всички, дните около 08-15.10.13 са малко измамни! Внимавайте с парите и любовта!

 

Този месец, Пълнолунието ще в свързано и с Лунно Затъмнение. Процес, който винаги е свързан със съдбоносни и кармични събития. То ще е в 12 за вас дом-Овен. Всяко едно такова природно явление е свързано с дълбоки, психологически уроци, които трябва да усвоим чрез преминаването ни през различни ситуации и събития и да продължим напред.

 

Урокът ,който трябва да усвоите е следният – Да се научите да влизате във връзка с вътрешното си Аз, като притихвате достатъчно, за да се самовглъбите и да потърсите вдъхновение и напътствие. Когато се научите да правите вътрешна корекция, установявате, че външните условия престават да пречат на изявата ви. Изключително важно е да намерите здравословни начини на самовглъбяване, вместо да развивате външни форми на бягство от действителността като алкохол, телевизия, безразборни покупки ,храна или самосъжаление.

Кармичните уроци не спират до тук. На 21.10.13 Меркурий ще промени движението си в ретроградно. Тоест – дошло е време да оправите създалия се хаос.Трябва да се научите да бъдете честни, както със самите себе си, така и в бракът и на работа! Не бъдете прекалено критични, взискателни, егоцентрични.Това отблъсква и не разрешава проблемите и не е полезно дори за вас самият!

 

Не е желателно през този период да започвате нищо ново. Но, ако се налага да започнете нова работа настройте се, че някои неща в следващите месеци ще бъдат отново променени или условията няма да са такива, каквито сте се договорили в началото! Ако пътувате или се занимавате с писане, бъдете по-внимателни, за да избегнете пропуски на важни подробности! Както и ако подписвате важни документи.

 

Но еволюцията е именно за това! Да се променяме или иначе казано – да се развиваме! С повече прецизност!

 

зодия близнаци октомври 2013БЛИЗНАЦИ – месец октомври за вас ще е много добър, за да поставите ред в ежедневието работата .Общуването с хората, които ви заобикалят ще е по-задълбочено и сериозно, но избягвайте силната критика и мнителността.

Новолунието на 05.10.13 в зодия Везни – 5 дом за вас ще допринесе за повече творчески изяви и приятни емоции. Романтичността ви също ще бъде тонизирана през този период. Емоциите, които ще получите в отговор от хората от вашето обкръжение ще ви зарадват приятно.

Венера, планетата на любовта, красотата и парите на 08.10.13 е в зодия Стрелец – 7дом. По природа винаги сте били привличани от красотата на знанието, развлеченията, изкуството и пътуванията в далечните екзотични страни. През този месец ще имате възможността да се насладите на някои от своите любими занимания, да се срещнете или контактувате с хора от чужбина, да развиете едно литературно – журналистическо хоби. Да сключите успешни договори в тази област, както и да затоплите взаимоотношенията си с другите, ако имате нужда от това.

Любовта за необвързаните ще има спонтанен и неочакван характер. Може да я видите в срещите ви с група от хора ,с които имате общи интереси, дори и в интернет, да…днес това вече е факт! Това може да е лице с различна култура или възраст от вашата, но емоцията ще е приятна и недълготрайна!!

За семейните, сплотяването на връзката след преживени отрицателни емоции, наистина ще е едно приятно усещане и интересно е, че това ще дойде съвсем спонтанно и неочаквано. Добри дни за това са 12,17,29.10.13. Но винаги дръжте ушите и очите си широко отворени, за да не преувеличавате излишно със стойността на емоциите!

През втория период от месеца се очакват следните събития…

Марс преминава в зодия Дева – 4 дом . Енергията и вниманието ви са насочени към дома или работно място, където прекарвате по-голямата част от ежедневието си. Там се налага да промените нещо, да преконструирате, ремонтирате, а за някои това може да означава и преместване. Уреждането на някои семейни въпроси ще срещнат известни трудности, защото те идват от миналото и имате натрупвания с годините или може да е свързано с лоши спомени. Но за целта се изисква да запазите спокойствие да погледнете трезво на нещата! Без да се отдавате на нездравословни емоции или зависимости.

Пълнолунието на 19.10.13 е в зодия Овен – 11 дом.То е от силно духовно значение,  тъй като е и Лунно Затъмнение. Всяко едно такова природно явление е свързано с дълбоки, психологически уроци, които трябва да усвоим чрез преминаването ни през различни ситуации и събития за да може да продължим напред.

Урокът, който трябва да усвоите е следният. Ако следвате вашият вътрешен глас и интуиция ще се насочите към правилния път, за да постигнете целите си. Както и, че мечтаенето е много здравословно за вас, защото спомага за израстването на душата ви. Ще се научите да възприемате групата от хора като емоционална система за взаимна подкрепа от гледна точка на мечтите и стремежите си.

Кармичните уроци не спират до тук. Месец Октомври е много важен за вас, защото Управителят ви Меркурий след 21.10-10.11.13 става ретрограден, това означава, че е време за промяна и установяване на ред в създалия се хаос! Всичко се свежда до правилното общуване!

Тоест! Трябва да се научите, че степента на интелектуалния снобизъм, присъщ на Близнаците, трябва да бъде притъпен и трансформиран. Да, любими Близнаци, вие знаете и можете много, но тази информация, която притежавате трябва да бъде предадена и на останалите хора по начин, който да не ги обижда.

Не е желателно през този период да започвате нищо ново. Но, ако се налага да започнете нова работа настройте се, че някои неща от следващите месеци ще бъдат отново променени или условията няма да са такива, каквито сте се договорили в началото! Ако пътувате или се занимавате с писане бъдете по-внимателни, за да избегнете пропуски на важни подробности! Както и ако подписвате важни документи.

Желая ви успешен и творчески Октомври!

 

Етикети:

За автора

ivelina ivanova