Αстропрогноза Септември 2013 I част

01.09.2013

Αстропрогноза Септември 2013 I част

Септември – месец, носещ полъх на носталгия, заради отиващото си лято. Но и време за ново начало. Какво ли мислят звездите по въпроса?

 

 

oven

ОВЕН – “Удачен в делата си и печеливш в битките”, това стe Вие. Месец септември за Вас започва бурно и енергично с известни трудности, разочарования или някаква загуба. Инициативни и уверени в действията си, Вие усилено защитавате и отбранявате своите приоритети и интереси. Но не прекалявайте със силата от ваша страна, защото може да се окажете прекалено доминиращи за околните и да си спечелите неприязън, вместо разбиране от тяхна страна. Οсобено в дните около 16.09.13! Родените на 28, 29.03-03.04 нека да бъдат по – внимателни в действията и думите си. От друга страна не бързайте да вземате решения и да стигате до заключения за случилото се, защото в края на годината отново ще се наложи да преконструирате връзките си. Периодът до 2015 е характерен с много промени и радикални преобразувания във Вас и вашият мироглед . Септември, освен с бунтарския си дух, ще е характерен и с развитието на много оригинални, творчески идеи от Ваша страна. Те ще са в областта на компютърната техника, социалните мрежи, инженерството, строителството, транспорта, промишлеността и психологията! Насочете енергията си в тази посока и “битката за оцеляване” ще бъде спечелена. Хубавото е , че в усилията Ви за отстояване на интереси, ще бъдат подкрепени от любимите хора и неприятните емоции ще бъдат туширани.

На 05.09.13 е Новолуние,

Финансовите Ви операции след 10.09.13 ще бъдат подкрепени от съпругът/-та, обезщетение, наеми, наследство , банков кредит или паричен превод. А за тези, които са в съдружие, парите ще са от страна на съдружника. Възможно е също около 20.09.13 да бъдете подпомогнати от компании, организации или влиятелни хора,намиращи се в чужбина. Моля, внимавайте много когато оперирате с пари, било то вашите или на друг. Безотговорността и невниманието от ваша страна могат да имат сериозни последствия. Обмисляйте всяка ваша операция и решение! Любовта през месец септември за Вас , ще има вкус премесен с мистичност и страст. Или пък, може да пожелаете да се оттеглите насаме със себе си. Ако сте семейни, се изисква повече внимание от ваша страна към “тайните” любовни похождения! Особено в дните около 18.09.13-23.09.13. А за необвързаните това е период на силни страсти, но….! Това ще са Кармични връзки, които биха оставили трайни следи в душата ви! 19.09.13 е Пълнолунието е в зодия Риби.Възможно е да се почувствате изморени, объркани или психически напрегнати. Не давайте възможността на ваши неприятели да използват тази ви слабост. Пазете също тайните си, защото в дните около 15-23.03 те може да излязат наяве! От друга страна, освободете се от страхове и стари душевни проблеми, така ще ви олекне.. Ако можете да помогнете на хора намиращи се в нужда през този период, направете го! Защото съдбата ще помогне на вас, когато вие ще имате нужда .. Всяко добро дело, рано или късно се връща при вас! Месец септември завършва с разкриването пред или от вас , на една човешка философия, касаеща взаимопомощτа и любовта между хората!

Aстро прогноза за септември 2013

ТЕЛЕЦ – любов и хармония са в основата на вашата същност. Така месец септември за вас се превръща в “горещата есен” за установяването на това равновесие! Търсите решение на възникналите недоразумения в дома и на работното място. Не прекалявайте с нервното напрежение!

Новолунието на 05.09.13 предразполага към срещи с приятели, разходки, пътувания в чужбина, творчество за хората на изкуството.

Непосредствено след това се завръщате към “живата” действителност: работа, ангажименти, рутина. Ако усетите напрежение или неразбиране при разрешаване на някои ангажименти от финансово или професионално естество, не се “изкушавайте”да влезете в спор и пререкание! Не задълбочавайте с подробни анализи на наболели проблеми! Не настоявайте на всяка цена да бъдете оценени за добрите ви дела! Това понякога изисква време. Възможно е пряко или косвено, да бъдете притеснени от някаква измама, задкулисна игра, неосъществен професионален проекти или неудържани договорености. В дните около 14.09.13 обърнете внимание на здравето си. Може да имате проблеми със стомаха или малки вирусни възпаления. Всичко това е резултат на психологично напрежение и слаб организъм. Затова отпуснете се и не се напрягайте излишно. Почивайте по-често, разхождайте се и започнете един по-здравословен режим на живот. Връзките с приятели, братя и Ви с една философска идеология или обучение.

На 11.09.13 Венера навлиза в зодия Скорпион. Монопол над чувствата Ви ще имат парите, страстта, властта и контрол над ситуацията в прекият и преносен смисъл. От една страна, ще съумеете да овладеете силните емоции, да подобрите развалените приятелства, но от друга това ще е за сметка на чувствата. С една дума ще се наложи да сте привидно “добри” в името на мира и спокойствието. Направете си изводите от това и следващият път, когато попаднете в подобна ситуация, ще имате готови отговори и нов начин на поведение.

Ако възникналото напрежение касае личните или семейните взаимоотношения, моля подкрепете емоциите с логика. Особено около 14.09.13. Това е и период на силни любовни приключения, където ще трябва да задържите емоциите в рамките на разумното! И в двата случая си струва да ги изживеете. След тях, ще се почувствате по – пълноценни. Пълнолунието на 19.09.13 за вас любвеобилни телци ще е краят и началото на едно приятелство. Също така ще промените тотално идеалите си за материалната сфера и същността на живота. Така ще влезете в нови приятелски кръгове, където Истинските човешки взаимоотношения са от значение, а не материалният статус. Мотото на месеца е “Мечти за едно по-красиво и хармонично бъдеще”.

Αстропрогноза Септември 2013 I част

БЛИЗНАЦИ – надарени сте с умението да общувате и творите с ръцете. Така през месец септември ще имате възможност за изява на творческите си идеи и таланти, но не се товарете с повече, отколкото позволява физическото ви състояние. Това може да се отрази на здравето ви.

Новолунието на 05.09.13 ще е началото на един значителен, творчески период за вас. Ще направите дългосрочни планове за бъдещето, ще организирате или премоделирате дома си и семейните дейности в него. Но моля бъдете практични, защото именно от това имате нужда в настоящия момент. Месец септември ще е характерен с много движение, срещи и приятни развлечения. Ежедневието и работата ви след 10.09.13 стават по-задълбочени и смислени. Радвате се на уважението от страна на колеги и близки. Идеите ви се приемат добре. Но енергията, която ще изразходите през този период е толкова голяма, че ще се наложи да я дозирате ,така че да не се почувствате изтощени в края на месеца. Така ще се предпазите и от нервни и словесни сблъсъци със съседи или малки злополуки. Навярно сте разбрали вече, че 2013 е година, когато често пъти се налага да работите повече, отколкото получавате. След 10.09.13 е възможно да бъдете допълнително финансово подпомогнати. Това може да е резултат от една ваша инициатива, наскоро добавена към основната ви работа. Нещо, като допълнителен доход, който ще подплати бюджет ви през този месец. Любовта и сантименталните ви чувства ще са във фаза на реконструкция и метаморфоза. Тоест налага се да придобият логичен и практичен смисъл за да може да изпълват душата ви. За необвързаните – един мистериозен флирт на работното място би ви накарал да излезете “извън контрол”. Не се знае, обаче, когато другият научи за вашите чувства, как би ги приел. Затова дозирайте емоциите си с логика! От друга страна работа и любов на едно място трудно се съпоставят. Пълнолунието на 19.09.13 ще е свързано със завършването или началото на един нов професионален цикъл или установени трудови взаимоотношения. Промяната също може да е свързана и с член от семейството. Това ще се отрази и на вашата социална и обществена дейност или като цяло на семейството ви. Мотото на месец септември е “Нов път в кариерата и социалния ви статус”.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.