Αстропрогноза Септември 2013 II част

02.09.2013

Αстропрогноза Септември 2013 II част

Разбрахме какво ни е предвещала вселената за първите шест зодии от зодиака, но какво ли е намислила за втората половина? Нека разберем…

 

 

 

Αстропрогноза Септември 2013 II част

ВЕЗНИ – подвластни сте на красотата и хармонията. Не е случайно, че символичният ви знак е везна. Вие много държите на истината и справедливостта! Те са част от заобикалящия ви свят. В началото на месеца ще трябва да намерите начин да се справите с едно приятелско предателство. Мисля, че ще имате тази възможност. През следващите дни ще Ви е много по-лесно да изразите това, което чувствате и мислите. Затова не се тревожете толкова силно, за да не навредите на здравето си.

Новолунието на 05.09.13 предразполага към установяването на душевен мир. Целите и стремежите ви могат да бъдат реализирани по-добре ако си сътрудничите с другите, отколкото ако работите сами. Но важното е да работите с хора, с които имате едни и същи цели и интереси. Ако се занимавате с политика може да участвате в някаква синдикална дейност, която би развила дейността ви по-добре! Не влизайте в разговори, свързани с клюки и интриги, защото това може да се отрази на репутацията ви. Много възможно е да научите и нещо, което е свързано с вас, но не сте го знаели. Дали това е добро или не, зависи от картата на всеки един. Месец септември ще ви даде възможност да уравновесите финансите си, но избягвайте да правите излишни покупки, отдадени на приятни емоции.

Малките разходки и покупки за развлечение биха били и мястото да срещнете любовта през този месец. Семейните Везни, нека бъдат по- внимателни, за да не бъдат разобличени. Пълнолунието на 19.09.13 поставя краят на едно физическо, здравословно или професионално положение, така че всеки проблем да намери своето решение. Това може да е свързано с едно добро лечение на здравословен проблем , ако имате такъв или започване нов начин на хранене и живот. За онези, които са решили да сменят работата си или установения НОВ ред на работното място, нека го направят, САМО ако имат план”Б”. Ако пък нямате и не можете да направите радикални промени, точно на този етап, не се отчайвате! Просто изчакайте подходящия момент!!

Αстропрогноза Септември 2013 II част

СКОРПИОН – страстни, решителни и магнетични. За вас септември ще е период, в който търсите спокойствие и хармония. Началото на месеца ще ви намери изморени и малко разочаровани от развитието на кариерата, работата или като цяло професионалното ви израстване. Обърнете повече внимание на външния си вид. Така ще привлечете погледите и възхищението на околните и ще повдигнете самочувствието си.

Вниманието ви изцяло ще бъде насочено към изграждането на мрежи, контакти, групови дейности, които биха допринесли за по-добри приходи в бизнеса. Потенциалът за професионален успех е активиран, но той може да създаде реакция на завист в хората около вас. Някои от тях гледат на вас, като на заплаха! Следователно е много важно да намерите начин за постигне целите ви без да предизвиквате завистта. Ако сте на свободна практика, военни или работите с машини, може да имате положително развитие в работа си, като се отличите с нещо например. Ако пък сте служител, работите усилено и напрегнато, не предприемайте никаква инициатива без съгласието на шефа. Възможни са грешки или неприятни ситуации. Ще пътувате през този месец в страната или чужбина. Ще започнете някакво философско обучение. Ако пък сте писател, журналист, редактор, или работите в медиите, или транспорта, може да очаквате увеличаване на славата и известността си.

Любовта за вас ще е “всичко или нищо”! Само дълбоките чувства ще устоят на силните емоции! Ако сте семейни, съветът ми е: “не бъдете толкова крайни в разбиранията си”. Да, тежко е ако някой от вас е бил “предаден”, но в името на други ценности може да постигнете консенсус. Необвързаните – нека внимават с кого и как се обвързват! Особено около 20.09.13. Истината е, че чувствата ви ще са “изпепеляващи”, положително или отрицателно, това зависи от моментното ви настроение, но моля прибавете известна доза разум към всяко ваше действие! Пълнолунието на 19.09.13 е краят на една връзка, духовна или сантиментална, както и на едно ваше хоби! Краят на връзката ви ще е предизвикана от натрупаните отрицателни чувства между вас. Но от друга страна, всеки край е едно ново начало, макар и трудно! Винаги е за ваше добро, независимо дали го оценявате или не! Сключите ли брак през този период, то със сигурност връзката ви е силно кармична и няма да е лесно да бъдат овладяни чувствата в нея. Ако пък сте обвързани в една красива и романтична връзка, то тя ще се превърне в приказка, като подарък за дълбоките сърдечни чувства от ваша страна!

Αстропрогноза Септември 2013 II част

СТРЕЛЕЦ – известни сте със своята благородност, мъдрост, любознателност и любовта Ви към пътешествията. Септември за вас стрелци ще е добър за контакти и приятни срещи с приятели и познати, особено тези, които са свързани с по-млади хора. Бъдете внимателни при пътувания на дълги разстояния или в общуването си с роднини. Добър момент е да вземете участие в социални мероприятия, които ще обогатят познанията ви. Новолунието на 05.09.13 предлага добра възможност за разработване на нови бизнес планове и цели. Ако приемем, че се намирате в период на творческо развитие, то това е фазата, където ще бъдете заети с кариерата и/или обществените си ангажименти. Също месец септември повишава настроението ви за безкористна любов, спрямо хората, които са в близкото ви обкръжение. Това ще ви накара да се грижите за тях с повече внимание. Необвързаните стрелци може да изпитат увлечение към човек, който по една или друга причини, ще поиска връзката им да остане в сянка или няма да бъде приета от другите. Не влагайте прекалено много чувства, преди да сте сигурни за хората, с които искате да се обвържете!

През този месец ще намерите решение на един проблем свързан с банков кредит. Ако някой ви предлага съмнителни сделки, бъдете внимателни, както и при подписването на договори, свързани с големи парични суми. Пълнолунието на 19.09.13 ви кара да се съсредоточите върху мисълта “накъде отивате, какви са вашите цели в живота и как може да ги постигнете.”!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.