AVA VIEW – за магията на бижутата

Интервю

18.10.2015

Всяка жена иска да е оригинална, красива и различна. А бижуто – то е прекрасен детайл и акцент към всяка визия.

Създаването на красиво бижу не е обикновена работа – това е изкуство, дори нещо повече – магия.

Как се раждат идеите за красиви украшения, как се правят и как един такъв бизнес успява в България, ще ни разкажат момичетата от AVA VIEW.

AVA VIEW – за магията на бижутата

1.. Здравейте. Бихте ли се представили пред читателите на списание VIP.

Най-важното, което смятаме, че хората тряба да знаят за нас е, че в основата на всичко стои приятелството. Само по себе си това трябва да говори достатъчно за основите, върху които е изградена AvaView.

2.. Какво е Ava View?

AvaView  е български бранд, който предлага нестандартни бижута от подбрани материали. AvaView не е допълнение, а акцент.

AVA VIEW - за магията на бижутата

3.. Как се зароди идеята за марката и като цяло визията на бизнеса?

Историята е дълга. В синтезиран вид идеята е сбор от любов към бижутата, страст към красивото, внимание към детайла, нестандартно мислене и не на последно място – желание да материализираме емоциите си. Когато събрахме тези неща на едно място, идеята кристализира.  Познаваме се от деца, знаем вкусовете и характерите си. Искахме бизнес и решихме, че като ще е гарга – нека да е рошава. Не се задоволихме само с профили в социалните мрежи, искахме AvaView да има цялостен образ и затова създадохме нейното лице и наша най голяма гордост – сайта www.avaview.com

4.. Можете ли да опишете Ava View с 3 думи?

Артистична

Вълнуваща

Атрактивна

5.. Наскоро Ava View се представи на Sofia Fashion Week. Разкажете ни малко повече за събитието, представянето и впечатленията си.

AvaView участва във финалната вечер на най-грандиозното модно събитие в столицата през изминалия септември – Sofia Fashion Week. AvaView представи бижутата си в категория Haute Couture наред с най-изявените и талантливи дизайнери в България.

Концепцията на ревюто ни беше изчистена, класическа и  стилна, с акцент върху бижутата.

На Haute Couture вечерта AvaView представи тринадесет уникални бижута върху модели, дефилиращи под  звуците на ритмична музика. Хореографията беше своеобразна визуализация на темповете, с които AvaView навлезе на модния подиум в България. Перла в короната на Ava в паметната вечер беше масивното сценично бижу – драматична комбинация от чарна стомана и естествени необработени перли.

На 19 септември AvaView плаваше в свои води, показвайки под светлините на прожекторите това, което я отличава като бранд – женственост и сила, въплътени в произведения на изкуството. Неуморната работа бе възнаградена с удоволствието да се превърнеш в част от едно голямо събитие от най-висок клас.

6.. Какви са плановете ви за в бъдеще. Как ще се развива марката и какво можем да очакваме, като продукти?

В близко бъдеще марката планира да пусне на пазара и други линии дамски аксесоари… като бижу, което да поставите на бюрото си например. Новата колекция е факт отскоро, но AvaView вече работи по творенията си за следващия моден сезон. Очаквайте тематични колекции, както и разнообразие от неустоими модели, подчертаващи индивидуалността.

04-AvaView

7.. Защо си заслужава да последваш мечтата си и да създадеш свой бизнес?

Да последваш мечтата си е жест, който правиш към себе си. Това носи усещане за свобода и удовлетвореност. Осмисля се всяко усилие. Правейки нещата в името на бизнеса, който си създал, на който си вдъхвал живот и в който влагаш най-ценното – времето си, започваш да гледаш на предизвикателствата под друг ъгъл, усъвършенстваш се.

И когато виждаш, че колелата се завъртат и машината работи, тогава влагаш двойно повече – не само труд, но и любов. А любовта е онази могъща сила, която движи и облагородява човека.

8.. Ava View стартира и се развива в България. Защо избрахте да останете и да се развивате в родината?

Навсякъде е трудно и който мисли, че в чужбина нещата просто се случват, значи не е живял навън. Смятаме, че опитът и уменията, които сме придобили в тази среда, са най-ценният ресурс, който може да ни отведе до целта. Всеки човек разполага с потенциал, независимо къде се намира. Трябва само да се вслуша в себе си. Заслужава си.

02-AvaView

9.. Довършете изречението – „Аз мога в България….“

И ти можеш!

10.. Пожелайте нещо на читателите и на себе си.

Пожелаваме на читателите на списание VIP това, което желаем и на най-близките си хора – дързост, за да преследват мечтите си, а и сила да не изпускат краткосрочните цели от поглед. Това рано или късно ще доведе до желаните резултати. И нека откриват красотата в настоящия ден. Всеки ден.

05-AvaView

Етикети:

За автора

Списание VIP