Автокино на обиколка из страната

От 23-ти септември

14.09.2016

Прекрасно е, че напоследък все повече гледаме назад към хубавите традиции и събития от близкото и далечно минало, и се опитваваме да ги възродим. С напредването на технологиите и все по-голямата отдалеченост между хората, е крайно необходимо да се опитаме да запазим поне малка част от доброто старо време.

Един мил спомен за тези, които помнят, са летните и авто кината, които са били любимо развлечение за малки и големи. И е прекрасно, че млади и инициативни хора от известно време се опитват да възродят това забавление в различни градове на България.

Автокино на обиколка из страната през септември и октомври

Пътуващото Автокино ще обиколи 15 Областни града в период 23.9 – 23.10. През септемви и октомври ще бъдат посетени градовете Варна, Добрич, Шумен, Разград, Русе, Велико Търново, Плевен. Ловеч, София, Перник, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Сливен и Бургас.

Прожекциите ще започват в 19:00ч., 20:30ч и 22:00ч, а филмите ще са отново български – “11 А” и “Каръци”. За най-малките, организаторите са подготвили и анимационен филм от 19:00ч – “Ледена Епоха: големият сблъсък”. А ценителите на фокуси ще могат да се насладят на филма “Зрителна Измама 2”.

Автокино на обиколка из страната

Автокино се гледа от автомобил на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана.

Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. А местата са ограничени до 50-60 автомобила.

Билетите ще са на цени:

8 лв редовен билет за 1 човек

7 лв билет за 1 дете от 2г. до 14г.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

Актуална информация може да се следи във Фейсбук събитието тук

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.