Авторската колекция бански на Ирина Шейк

29.08.2013

Авторската колекция бански на Ирина ШейкМлада, световно известна и пленително красива – това е Ирина Шейк!  След като през последните няколко години 27-годишната рускиня стана едно от най-обичаните лица в света на модата, дойде ред талантливият топмодел да се превъплати в ново амплоа, това на дизайнер.

Ирина наскоро замени не по-малко сексапилната Кейт Ъптън като рекламно лице на световната марка Beach Bunny и дори пусна собствен дизайнерски бранд за бански облекла. Шейх не само създава всички модели от колекцията, но и сама се заема с тежката задача да представи подобаващо всеки един от тях. Кадрите, разбира се по традиция, са направени на океанското крайбрежие, на фона на райските сини океански простори.

В началото на юни, годеницата на футболната звезда Кристиано Роналдо, загатна за предстоящия си проект с фотос от плажа, на който държи морска звезда. Последващият коментар под него, казваше повече от достатъчно: „ Дами, пригответе се! Колекцията ми бански Irina Shayk by Beach Bunny всеки момент ще се появи! Това е първият кадър от сесията! Целувам ви!”.

 

Авторската колекция бански на Ирина Шейк

 
 
 
 

 
 

 

 
 
 

 
 
 

 

 
 
 

 

Е, малко след това, банските костюми вече са на лице, а Ирина ни ги представи така:

„Накрая всичко е готово… Irina Shayk for BB! Надявам се, че ще ви хареса!”.

А вие кой си избрахте?

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването