Азалия и Бритни заедно в общ проект

2 русокоски в стил "80-те"

05.05.2015

Феновете вече имаха възможността да чуят “Pretty Girls”, за първи път още в събота на (02 май). Въпреки че, песента не е трябвало да направи своя дебют в радиото и онлайн, до понеделник, 04 май.

Азалия и Бритни заедно в общ проект, с лудо видео в стил “80-те”

Как реагира Азалия? Тя разгледа този въпрос с феновете си в Twitter, като същевременно предприе възможността да похвали новия си музикален партньор Бритни.

“Ако случайно сте забелязали, че “Pretty Girls”, песента ми заедно с Бритни Спиърс е изтекла онлайн и е вече по някои радиостанции, и в мрежата…”, това пише Азалия, като обръщение към феновете си.

Вижте още: Хилари Дъф с нов албум

“Prett Girls” е написана от Little Mix и е продуцирана от The Invisible Men, който е режисьор на хитът на Азалия – “Fancy”.

Азалия и Бритни заедно в общ проект

Азалия и Бритни

Азалия наскоро говори за работа си със Спиърс: “Това, което Бритни направи ясно ми показва, че тя наистина иска да направи едно видео, в изиграе перфектно характера си. Това е наистина важно за нея и тя обича много от нещата, които аз съм правила, точно защото са били вдъхновени от филми и такива неща”.

Иги Азалия казва още, че е почерпила вдъхновение от модела и актриса от 80-те години – Джина Дейвис.

“Тя е точно, като най-крайните 80, готино и горещо на вид момиче, така че казах на Бритни, да я провери, а тя реагира: “Да, аз обичам Джина Дейвис! И ето че базирахме нашите героини  на роли на Джина Дейвис във времето. Но определено има какво още да разкажем. Не искам да ви издавам повече, но видеото ще е чудато и забавно!”

През месец март Иги обяви, че отлага турнето си с цел по-нататъшното си развитие на живо. “За да е в наличност целия екип и тур-операторските продукции, беше решено, че турнето няма да бъде готово за тази пролет”, се казва в изявление от името на звездата.

Бритни Спиърс пък наскоро се появи в новия албум на Грегорио Мородер, с кавъра на Сузане Вега – “Tom’s Diner”. Самият албум ще бъде издаден на 17 юни и разполага и с други различни вокалисти, включително Charli XCX, Кайли Миноуг, Kelis и Sia.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.