Балин Балев е участник на “Cannes Awards 2013”

Варненски фотограф – участник в наградите на най-престижната модна телевизия Fashion TV - “Cannes Awards 2013”

15.05.2013

За пореден път имаме възможността да докажем, че в България се раждат много талантливи, упорити и успешни българи. И кой каза, че тук нещата не се получавали, мечтите не се сбъдвали и таланта ти не се оценявал. Просто трябва да бъдем по-търпеливи, борбени и да имаме малко повече самочувствие.

Балин Балев ще участва на “Cannes Awards 2013”

Преди време споделихме с вас интервюто с варненския фотограф Балин Балев, в което той разкри, че за него фотографията е начин на живот, че от малък е тръгнал да преследва тази своя страст и може да се каже, че днес вече се развива успешно. Балин е един от българите, които са оценени дори и зад граница, където доказва професионализма и изключителните качества, които притежаваме ние, българите.

Много бих искала да споделя с вас един радостен факт, а именно, че в момента Балин Балев участва в класацията на Фешън ТВ, за наградите в Кан 2013 – „Cannes Awards 2013” наред с още много негови колеги от различни страни. Нашето момче вече е на второ място с фотосесията си, която още преди година бе излъчена по най-престижната световна електронна медия. Пред камерата на Балев позират моделите Илона Минчева (класирала се впоследствие на 3-то място в „Мис Варна 2012”) и Габриела Генчева. Двете красавици сменят по няколко визии (с бански и тоалети от бутик „Sorpresa“) на голяма ветроходна яхта (собственост на кап. Валентин Тасев) и естествено, са с професионален грим (дело на Пламена Милева).

Фотосесията може да гледате ТУК  и ако ви харесва да подкрепите фотографа, моделите и целия екип, като дадете своя глас. Гласуването става чрез кликване върху “Vote”, до 10 пъти на ден, до 23 май, след което ще се определи официалният победител. Надяваме се това да е нашето момче, за да може за пореден път да се почувстваме горди и да докажем, че сме талантливи не само на думи, но и на действия.

Успех на Балин Балев!

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.