Балонесто приключение в музей

Нетипична идея забавлява хората

10.07.2015

Ако си мислите, че ходенето по музеи е скучно, помислете пак, след като видите снимките от едно невероятно приключение във вашингтонския музей на строителството.

Ако случайно се намирате някъде близо до столицата на САЩ, то може сами да изживеете емоцията от “потапянето” в хиляди полупрозрачни пластмасови топчета. Музеят на строителството ще предлага тази атракция на посетителите си от 4-ти юли до 7-ми септември 2015.

Балонесто приключение в музей –  Музеят на строителството във Вашингтон предлага нетипична атракция на своите посетители

Експозицията е разположена на площ от 920 кв.м. и е наречена – “Плажът”

Балонесто приключение в музей

Музеят на строителството

Музеят си партнира със Snarkitecture – дизайн студио, базирано в Бруклин – за изграждане на най-голямата си публична инсталация някога.

Балонесто приключение в музей

Балонесто приключение във Вашингтон

“Плажът” се осъществява благодарение на 12,000 долара събрани от Crowdsourcing кампания за Indiegogo.

Вижте още: Странните форми на изкуството

Балонесто приключение в музей

“Плажът”

Шезлонги и чадъри маркират 50-метровата “брегова линия”

Балонесто приключение в музей

Музеят на строителството във Вашингтон

Снимки: businessinsider.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.