Банските, с които си съвършена

Как да го постигнем...?

26.06.2016

Жените имат ужасната слабост да намират всевъзможни недостатъци в тялото си.

Дори и да не си от момичетата, които страдат от ниско самочувствие и мислят, че са прекалено дебели, за да носят миниатюрни бански от две части, вероятно има нещо, което би искала да скриеш или коригираш, докато се наслаждаваш на морето и слънцето.

Разбира се, модата при банските има решение на всеки проблем.

Банските, с които ще привлечете вниманието на мъжете…

За мацките, които знаят как да подчертаят своите положителни страни и да прикрият това, което не харесват в тялото си са моделиращите бански.

Благодарение на тяхната кройка и вградени подплънки, вие можете да се приближите до формата на тялото, за което мечтаете.

Как се постига това?

Ако държите да впечатлявате с уникален и стегнат бюст, а мислите, че гърдите ви не са достатъчно големи, трябва да носите бански с вградени подплънки и повдигащ ефект. Подобно на сутиените с повдигане, които са тотален хит това лято, банските придават съвършена форма на бюста и създават илюзията за поне два номера по-големи гърди.

Банските, с които си съвършена

Снимка: http://perfectlingerie.bg/

За прикриване на закръглените форми в областта на ханша, ви препоръчваме цял бански от два контрастни цвята, който създава оптически по-стройна фигура. Подобно на вталените бандажни рокли, този модел бански ще ви направи да изглеждате по-фина в областта на кръста и талията и ще акцентира на гърдите ви.

Банските, с които ще привлечете погледите на всеки мъж

Цял бански

За да създадете впечатление за по-дълги крака, търсете изрязани долници или долници с висока талия. Подходящи са и банските тип шорти, с които можете не само да „събирате” летен загар, но и да спортувате.

Вижте още: За лятото и шапките

Притесненията на жените, които скоро са раждали са свързани предимно с областта на корема. Ако усещате тази зона от своето тяло отпусната и това ви тревожи и кара да се чувствате непривлекателна, изберете цял бански, който е затворен отпред и акцентира на гърба с ефекти като панделки, нежни верижки или морски мотиви.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP