Барби в Инстаграм за седмицата на модата

Тя е висока, руса, носи много шапки, кара сладък розов Курвет

02.09.2014

Всеки знае, че Инстаграм е най-доброто място за стилни и модни попадения. Бяхме доста развълнувани да научим, че една от най-големите модни икони се присъединява към социалните мрежи, точно преди седмицата на модата.

Тя е висока, руса, носи много шапки, кара сладък розов Курвет, а възрастта ú от 55 години не и се отразява грам.

Да, Барби е в Инстраграм и ще присъства на седмицата на модата в Ню Йорк

Тя ще бъде настанена в едно от най-луксозните места в модната столица и ще пътува в частен самолет до Лондон, Милано и Париж. Като една истинска модна легенда и икона, Барби, въпреки неодушевения си вид, пътува със стил.

Можете да я проследите на @BarbieStyle, за да видите какво ú харесва от модния подиум, с какво е била облечена, и с кого обича да се забавлява по време на модната седмица.

„Аз съм американско момиче и обичам американския стил на обличане“, заявява Барби, като описание към една от снимките си.

Разбира се, Инстаграм профилът се управлява съвместно от Barbiecollector.com и Mattel. Всички фенове на Барби могат да си закупят аксесоарите, дрехите и обувките на русата кукла от онлайн магазините.

Вижте още: Балин Балев ще участва в Седмицата на модата

Списание Sports Illustrated дадоха отново живот на куклата, като ú отделиха специална фотосесия за 50-я си брой. За своите 55 години, Барби е минала през 150 трансформации в своята кариера. От архитект до спасителка на плажа, тя се превъплъщава в ролята на предприемач, като нейни аксесоари са смартфон и таблет, заедно с високи черни токчета, присъщи за една бизнес дама, и прибрана коса.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.