“BEAUTY MIRROR” – едно по-различно селфи

Разнообразете вече скучните селфита с иновативно приложение

23.07.2014

Така като гледам по стената си във фейсбук, селфи модата скоро не смята да си отиде. С милиардите си привърженици по цял свят, определяното, като “психично заболяване” явление разпростира пипалата си масово. Намират се и хора, разбира се, които поне малко да разнообразяват това “забавление”. Едни от тях са членове на екипа, стоящи зад приложението BEAUTY MIRROR.

“BEAUTY MIRROR” – разнообразете вече скучните селфи снимки с версии преди и след корекция на малките несъвършенства по лицето

Жените се подлагат на какви ли не интервенции, за да изглеждат млади и красиви. Но преди да похарчат сума ти и пари по скъпи козметични процедури, е добре да проверят дали си заслужава, т.е. дали ще изглеждат след процедурата, по начина, по който си представят. Тук на помощ е канадското приложение BEAUTY MIRROR.

Вижте още: Лондон – столицата на “селфитата”

"BEAUTY MIRROR" - едно по-различно селфи

Канадско приложение за по-различно Селфи

Потребителите могат да експериментират с различен външен вид с това приложение, което е като “модерно огледало, в реално време”.

Функционалността се базира на различни филтри, с помощта, на които може да видите как ще изглеждате с няколко бръчки по-малко, без торбички под очите, с по-опънати скули…  със снимка или видео в реално време.

Нашата идея е да се прилагат фини, реалистични промени в отражението на човека, така че когато публикувате снимката или видеото във Facebook, никой да не разбере, че са обработвани – казва  Parham Aarabi, СЕО на базираната в Торонто компания ModiFace, която е създател на приложението.

Технологията проследява лицето, за да може да приложи различните филтри за разкрасяване на дефектите по лицето.

Днес хората ги е грижа как изглеждат, преди да се снимат, но в бъдеще виждам сценарий, в който няма да се “гласим” преди снимките, знаейки, че с един клик след това можем да постигнем желания вид.

Източник: beutify

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.