Bedroom Beach season’13 Grand opening!

Bedroom Beach season’13 Grand opening!
 
С грандиозен музикален спектакъл, най-обичаното парти място на родното Черноморие Bedroom Beach ще открие сезон 2013. Невиждано шоу, неповторими ефекти и световни музикални звезди – това ни гарантират от клуба за серията незабравими уикенди.

Началото на двудневния неспирен маратон по случай откриването, ще бъде поставено на 31 май от резидента на Bedroom club DJ Mascota. Специално за събитието участие ще вземе и жената каучук с нейната уникална програма. Малко по-късно зад пулта ще се присъединят и топ диджеите от унгарския тандем Crazibiza, чийто парчета „Spinning around”, „My lips” и „Bitch lady” са едни от най-обичаните и искани на най-тузарските плажове по света.

На 1 юни през деня врати ще отвори първият бутик Bedroom Store, който ще предлага лимитирана серия плажна мода и аксесоари. Вечерта пък прекрасните Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще имат удоволствието да ви представят за първи път най-новия си танцувален проект Cleopatra – съвкупност от пищни костюми, невероятна сценорафия и изтънчена хореография. Той ще се осъществи с любезната подкрепа на Katarzyna Estate и ще бъде само малка част от красивите и спиращи дъха моменти, с които  Secret Garden Show ще ни разтапят почти всяка вечер през лятото.