Бельото, което не ви се налага да сваляте

Специално за мъжете, които обичат бельо и не го възприемат като пречка...

25.11.2015

Всеизвестно е, че мъжете срещат доста трудности при разкопчаването на сутиени и смъкването на копринени бодита. Още по-сложна става ситуацията, когато сте облечени с корсет с хиляди връзки, копченца и „финтифлюшки“, както биха се изразили силните половинки.

Можем да се поставим на тяхно място, особено ако поне за момент се опитаме да вкусим тяхното нетърпение и напрежение в началото на любовната игра.

Бельото не се възприема като пречка за секс от повечето мъже

Бельото, което не ви се налага да сваляте

Еротична нощница

Дрехите са истинско предизвикателство за настроените за секс мъже. Те искат да освободят дамите, колкото се може по-бързо от тях, за да могат да се наслаждават на телата им, без никакви прегради.

Но, разбира се, има мъже, които обичат бельо и не го възприемат като пречка за секс. Те обожават уханието му, текстурата, начина по който то описва тялото на любимата. За тях е повече от възбуждащо просто да отместят презрамките на сутиена или дантелата на боксерките ви и да пристъпите към страстни изживявания, докато сте още облечена.

Ако идеята да се наслаждавате на интимности и едновременно с това да носите предизвикателно и секси бельо ви допада, можете да се сдобиете с еротично бельо от всеки секс шоп, бутик за бельо или сайт, предлагащ подобни артикули.

Цените започват от няколко лева и могат да достигнат до трицифрени суми. Това зависи от марката и качеството на бельото. Стига да искате и да имате възможност, можете да се насладите на истински произведения на изкуството, изработени изцяло ръчно от френски и италиански платове. Към бутиковото еротично бельо се пришиват перли, кристали, пухчета. То ви придава не само стил и изисканост, но и разкрива и подчертава вашата сексуалност.

Бельото, което може да подлуди всеки мъж

Мъжете си падат по еротичното бельо

По-обикновените секси облекла, които могат да разнообразят преживяванията ви в леглото са предизвикателните цели бодита с отворено дъно, сутиени и бодита с отвори, изцяло прозрачни или мрежести бодита, бельо от кожа с инкрустации и шипове, бельо с животински принтове, бельо с ресни, бижута и стимулиращи огърлици.

Вижте още: Бельото разкрива какви любовници сте

И черешката на тортата – захарните бикини. Сладки като греха!

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP