„Бен-Хур“ – базиран на епичната новела

Историята "оживява" в нов прочит

17.08.2016

Базирана на епичната новела от 1880 г., новата репродукция на филма „Ben-Hur: A Tale Of The Christ“, излиза по киносалоните на 19-ти август.

Епичната история разказва за Юда Бен-Хур (Jack Huston) – принц на лъжците, който е обвинен в държавна измяна от своя брат Месала (Toby Kebbell), офицер в римската армия. След обвинението Юда бива лишен от титлата си и отделен от семейството си и жената, която обича (Nazanin Boniadi). Така той е принуден да бъде роб. След години плаване в морето, Юда се завръща в родината си за да търси отмъщение, но всъщност намира изкупление.

Легендата се завръща екранизирана от друг поглед през 2016-та. Филмът е базиран на основната епична новела, която е фокусирана върху темата за Природата на вярата.

Лентата е дело от Джонатан Гликман, президент на Motion Picture Group и Мат Динес, вицепрезидент. Филмът ще се разпространява по целия свят от Paramount Pictures.

Зад кулисите на творческия екип са включени директорът и фотограф – Оливър Ууд (Bourne Identity); дизайнерът на продукцията – Naomi Shohan (American Beauty); визуалните ефекти са направени от носителя на Оскар Jim Rygiel (The Lord of Rings Franchise), и специалните ефекти са дело на Анди Уилямс (Fury).

Филмът ще завърни по кината на 19 август 2016 година.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.