Bent Objects – предметите от ежедневието ни оживяват

20.03.2014

предметите от ежедневието ни оживяватВсеки ден използваме хиляди предмети, без дори да го осъзнаваме. До толкова сме свикнали с вещите, че ги приемаме за част от интериора на живота си. Но липсата им…тя винаги се усеща. Случвало ли ви се е да не може да си намерите например нокторезачката или пинсетата, или самобръсначката? В такива моменти разбираме значението на тази малка вещ, която всъщност заема своето собствено, уникално място в нашето битие.

Един творец на име Тери Бордър съживява предметите, като ги представя в ситуации, в които те са главните действащи герои.

Малките, забавни и толкова истински фигурки предизвикват искрена емоция на удивление и възхищение. Те са използвани в много печатни издания по света (САЩ, Китай, Русия, Германия,..), както и в реклами. И до ден днешен господин Бордър продължава да твори и радва своите фенове.

Bent Objects, предметите от ежедневието ни оживяват – мисля, че думите са излишни при вида на тези креативни творения.

Bent Objects - предметите от ежедневието ни оживяват

 

Bent Objects - предметите от ежедневието ни оживяват

 предметите от ежедневието ни оживяват

 

Снимки: terryborder.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.