Бионсе е трета седмица номер 1

04.01.2014

 Бионсе е трета седмица, номер 1 Иконата на поп музиката, оглавява Billboard 200-та, за трета поредна седмица.

Бионсе приключи годината под номер 1, продавайки 310 000 копия, през последната седмица на декември.

Едноименният проект „Self-Titled Album“, който разполага с 14 песни и 17 музикални клипове, дебютира с 617 000 продадени копия, само за две седмици.

Албумът продаде 1,3 милиона копия, през първите 17 дни от освобождаването си в САЩ. И е най-дълго застаналият се под № 1, албум от април 2013-та година, насам.

Освен това той е най-бързо продаваният албум от жена, след „Red“, на кънтри певицата Taylor Swift, който е продал 1,6 милиона копия, в първите си две седмици, в края на 2012-та година.

Според Yahoo!, Бионсе е с осмия най-продаван албум на 2013 г., въпреки че той е бил пуснат само преди три седмици.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването