Бионсе и Джей Зи взривиха наградите Грами

Супер двойката на Америка взриви сцената

27.01.2014

Супер двойката на Америка, Бионсе и Джей Зи взривиха за пореден път сцената

Шоуто се случи на 56-те награди Грами, където съпрузите направиха фурор с изпълнението си.

Откриването на церемонията беше меко казано изумително и секси. Толкова любов, секс и страст от едно изпълнение едва ли е лъхала от сцената предни години. Съпрузите изпълниха „Drunk in love“, която е една от новите песни включени в албума на Бионсе.

По-рано пък, звездната двойка оглави класацията на Billboard за „Най-влиятелна двойка“ и остави назад много други известни личности.

Джей Зи спечели Грами в типичната за него категория „Най-добра рап песен/ колаборация“ с дуета си с Джъстин Тимбърлейк и песента „Holly Grail“. Наградата му бе връчена от Джейми Фокс, който не пропусна да направи комплимент към Бионсе за изключителния й външен вид и се извини предварително на Джей Зи, затова че е зяпал жена му толкова дълго време.

От своя страна Джей Зи благодари и в типичния негов шеговит стил – “ Благодаря на всички продуценти. Искам да благодаря и на Господ за това, че песента се случи и за това, че имам до себе си тази невероятно красива, млада и талантлива жена… Искам да кажа и на Блу, че татко и носи нова златна чаша, като подарък“.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.